Kit Harington over zijn lot in 'Game of Thrones'

Kit Harington over zijn lot in Game of Thrones

Wat heeft de acteur te vertellen over alle geruchten?

Jim Pedd, 17 september 2015 om 13:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De obsessie van fans met het lot van Jon Snow (Kit Harington) in HBO’s Game of Thrones is groot. In een interview met het Belgische Humo, vertelde de acteur uitgebreid over het lot van zijn personage. Het lijkt erop dat hij gewoon terug gaat keren. Het leek er al op dat dit het geval zou zijn, gezien de aanwezigheid van Harington op de set van de serie en het feit dat de acteur (die een hekel heeft aan zijn kapsel), zijn haren nog niet geknipt heeft.
”De serie voelt als een tweesnijdend zwaard voor me; ik heb er veel aan te danken, maar tegelijk slurpt het me leeg,” vertelde Harington. ”Ach ja, ik probeer er vooral niet teveel over na te denken. Het belangrijkste is dat ik nu precies weet hoe lang mijn contract nog duurt, en ondertussen –“

Toen onderbrak de journalist van de Humo hem om te vragen hoeveel seizoenen dat nog zijn. ”Mooi geprobeerd [lacht]. Maar daar mag ik niet over vertellen. Laten we het zo zeggen: Game of Thrones is voorlopig nog deel van mijn leven. Ik zal waarschijnlijk in de dertig zijn tegen de tijd dat het voorbij is. En een ding is zeker: de dag dat ik niet meer in Thrones zit, is de dag dat ik me onder laat delven door filmprojecten.”

Daarmee lijken woorden van HBO-voorzitter Michael Lombardo, dat Snow ”dood” is niet te kloppen.

Bron: Humo

Lees meer over: hbo, game of thrones, kit harington, jon snow, gerucht, bevestigd, Michael lombardo

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws