search
SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series stelen absoluut de show
Series / Featured

SerieTotaal tipt: deze nieuwe Netflix-series stelen absoluut de show

Volgens onze recensenten zijn dit de beste Netflix-series van het moment.

Van breinbrekende sciencefiction tot ontwapenende rouw - met Netflix hoef je je geen avond op de bank te vervelen. De recensenten van SerieTotaal helpen je een handje en vertellen welke series van de nieuwe aanwas je echt zou moeten zien.

Hieronder vind je onze recensies van de hoogst scorende titels op Netflix van de afgelopen tijd.

Tore | 6 afleveringen
★★★★☆

Synopsis: Na de dood van de belangrijkste persoon in zijn leven stort de onvolwassen, doelloze Tore zich in een onbekende wereld vol seks en drugs, en leert zo zichzelf kennen.

Recensie: "[Acteur] Spetz onderzoekt op uiterst ingenieuze wijze thema's als het verlate, door omstandigheden afgedwongen volwassenwordingsproces en het ontvluchten van de zwaarte die het leven kan hebben. Dit alles wordt overgoten met een feelgoodsausje dat geen afbreuk doet aan de ernst van de dilemma's en ontberingen waaraan Tore wordt blootgesteld."

Lees de rest van de recensie.

Pluto | 8 afleveringen

★★★★☆

Synopsis: Wanneer de zeven meest geavanceerde robots van de wereld en hun menselijke bondgenoten één voor één worden vermoord, ontdekt inspecteur Gesicht al snel dat ook hij gevaar loopt.

Recensie: "De thematiek doet denken aan 'Blade Runner' en 'Ghost in the Shell', maar gaat verder: robots hoeven nog maar één stap te zetten in hun ontwikkeling om precies gelijkwaardig aan mensen te worden. De AI in 'Pluto' evolueert, net als dit subgenre van sciencefiction."

Lees de rest van de recensie.

Kaala Paani | 7 afleveringen
★★★★☆

Synopsis: Wanneer een mysterieuze ziekte de eilanden Andaman en Nicobar treft, start een wanhopig gevecht om te overleven en tegelijkertijd zo snel mogelijk een geneesmiddel te vinden.

Recensie: "De makers van deze serie koppelen het thema van een virus dat zich razendsnel verspreidt aan een bijzondere eilandengroep die tot India behoort: de Andamanen en Nicobaren, een archipel in de Golf van Bengalen. Een zeer geschikte setting voor een verhaal over de uitbraak van een besmettelijke ziekte, want het toeristische gebied is vele kilometers verwijderd van het vasteland."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen