search
Prime Video zet deze week 4 nieuwe afleveringen online waaronder het spannende 'Bosch: Legacy'
Series / Nieuws

Prime Video zet deze week 4 nieuwe afleveringen online waaronder het spannende 'Bosch: Legacy'

Deze week zie je op Prime Video onder andere wat je er voor over moet hebben on James Bond te zijn.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.Bosch: Legacy (seizoen 2 - aflevering 9-10)Verschijnt op: Vrijdag 10 november
Genre: Misdaad / Drama
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Harry Bosch, gepensioneerd rechercheur Moordzaken die privédetective werd, vecht om zaken af ​​te werken zonder de autoriteit die zijn vorige baan bood. Advocaat Honey 'Money' Chandler, die een moordpoging heeft overleefd, worstelt om haar vertrouwen in het rechtssysteem te behouden.


Upload (seizoen 3 - aflevering 7-8)Verschijnt op: Vrijdag 10 november
Genre: Komedie / Mysterie / Sciencefiction
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Prime Video’s populairste comedy is terug! In seizoen 3 begint de nieuw gedownloade Nathan een relatie met Nora terwijl ze Freeyond saboteren. Ondertussen wordt in Lakeview een digitale kopie van Nathan tot leven gewekt, die een relatie begint met Ingrid. Aleesha wordt gepromoveerd tot manager en vindt een nieuwe geliefde op haar werk, en een eenzame Luke zoekt werk in de Grijze Zone.

007: Road to a Million (seizoen 1)Verschijnt op: Vrijdag 10 november
Genre: Avontuur / Spelprogramma / Reality-TV
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Van de producers achter de James Bond-films. Negen alledaagse koppels gaan een episch avontuur aan langs Bond-achtige uitdagingen, allemaal voor een kans om een miljoen pond te winnen

Overige series nieuw op Prime VideoHieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

10 november: Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter (seizoen 1 - aflevering 5) - Reality-TV - Onder begeleiding van host Robbert Rodenburg reizen twaalf bekende influencers af naar Thailand om hier de ultieme proef te doorstaan: overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld. Volledig buiten hun comfortzone gaan de normaal aan luxe gewende personalities in duo’s de strijd met elkaar aan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen