search
Synopsissen premièreafleveringen 'The Flash' en 'Arrow'
Series / Nieuws

Synopsissen premièreafleveringen 'The Flash' en 'Arrow'

Er staat Barry Allen en Oliver Queen een boel te wachten.

Het duurt nog tot oktober voordat we het tweede seizoen van The Flash en het vierde seizoen van Arrow te zien krijgen. Nu heeft The CW synopsissen vrijgegeven voor de premièreafleveringen van de nieuwe seizoenen. De afleveringen dragen de weinig verhullende titels The Man Who Saved Central City en Green Arrow.


BARRY BESLUIT DE STAD IN ZIJN EENTJE TE MOETEN BESCHERMEN
Maanden nadat de singulariteit Central City aanviel, worstelt Barry (Grant Gustin) nog steeds met de dood van Eddie. Te bang om zijn vrienden in gevaar te brengen, heeft Barry iedereen van zich vervreemdt. Hij heeft besloten de stad in zijn eentje te beschermen. Maar als een metamens met de naam Atom Smasher (gastrol voor Adam Copeland) de stad aanvalt, vertelt Iris (Candice Patton) Barry dat hij zijn vrienden moet toestaan te helpen met de bescherming van de stad. Ondertussen helpt Cisco (Carlos Vales) Joe (Jesse L. Martin) met zijn Meta Task Force.

MIJN NAAM IS GREEN ARROW
De poging rust te zoeken van Oliver (Stephen Amell) en Felicity (Emily Bett Rickards) mag niet heel lang duren, want Thea (Willa Holland) en Laurel (Katie Cassidy) komen langs en vertellen Oliver dat ze zijn hulp nodig hebben in Star City. De stad wordt aangevallen door 'Geesten', moordenaars die geleid worden door een gevaarlijke man met de naam Damien Darhk (Neal McDonough). Als Oliver terugkeert, maakt Diggle (Davis Ramsey) het erg duidelijk dat hij niet welkom is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen