search
Britse Netflix-thriller wordt massaal bekeken op de streamer
Films / Nieuws

Britse Netflix-thriller wordt massaal bekeken op de streamer

De Britse thriller met Nederlandse topactrice weet momenteel veel Netflix-kijkers te lokken en scoort goed bij de streamer.

Locked In is pas net te zien bij Netflix en pakt daar nu de koppositie in de Top 10. Kijk hem zeker een keer als je in bent voor een thriller.

De film komt van regisseur Nour Wazzi, hij heeft onder meer afleveringen geregisseerd van The Last Bus en The Break. De Nederlandse actrice die we zien in deze thriller is Famke Janssen. Naast haar zien we Anna Friel, Rose Williams, Alex Hassell, Finn Cole en Karl Collins.

Synopsis


Een vriendelijke verpleegkundige probeert de geheimen rond de verwondingen van een comapatiënt te achterhalen en ontdekt bittere rivaliteit, ontrouw, verraad en moord.

Op IMDb weet de film momenteel een 5.1/10 te scoren. Het publiek bij Rotten Tomatoes scoort de film een magere 28%, al zijn er nog niet veel stemmen binnen.

Lifetime-film?


Bij de critici zien we nog geen score, maar een van hen vertelt, "Locked In is het soort tv-thriller dat je op vrijdagavond op Lifetime zou verwachten. Dat is niet noodzakelijk een slechte zaak."



"Net aan een voldoende voor het laatste gedeelte van de film. Daarvoor is het behoorlijk traag en voorspelbaar. Ik ben benieuwd wat Famke van zichzelf vindt," zegt kijker macrobody op MovieMeter. Daar pakt de film nu een score van 2,43/5.

Op Netflix


Al zijn de meningen tot op heden nog niet erg positief, is het uiteraard mogelijk om hier zelf een oordeel over te geven. Stream de thriller nu bij Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen