search
HBO kondigt aan wanneer we de nieuwe seizoenen van 'House of the Dragon', 'The Last of Us' en 'The White Lotus' eindelijk kunnen gaan zien
Series / Nieuws

HBO kondigt aan wanneer we de nieuwe seizoenen van 'House of the Dragon', 'The Last of Us' en 'The White Lotus' eindelijk kunnen gaan zien

HBO heeft aangegeven wanneer haar grote series weer te zien zijn.

Door alle stakingen ligt de film- en seriewereld flink stil. Gelukkig zijn de meeste stakingen achter de rug en hebben we weer een beetje zicht op de toekomst. Zo heeft HBO onlangs geschatte releasedata aangekondigd voor zijn meest populaire projecten.

Tijdens een recente persconferentie in New York kondigde de CEO van HBO, Casey Bloys, verschillende aankondigingen aan met betrekking tot de meest populaire series.

House of the Dragon - Seizoen 2 (Begin zomer 2024)


De Game of Thrones-prequel had misschien een wat moeilijke start, omdat veel kijkers het in eerste instantie niet zo indrukwekkend vonden. Maar uiteindelijk won de serie toch het publiek voor zich en werd het de meest populaire show van HBO.The White Lotus - Seizoen 3 (2025)


Deze steengoede zwarte comedy was een onmiddellijke hit toen het in 2021 in première ging. Het tweede seizoen was al even populair bij de kijkers, wat betekent dat een derde seizoen slechts een kwestie van tijd is. Helaas zal het derde seizoen pas in 2025 te zien zijn.The Last of Us - Seizoen 2 (2025)
Met zijn debuut aan het begin van dit jaar ontving dit post-apocalyptische drama zulke positieve beoordelingen van kijkers en critici dat het niet anders kon dan vernieuwd worden voor een volgend seizoen. Helaas keert de serie pas in 2025 terug vanwege de stakingen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen