search
Eerste blik op 'Stranger Things'-prequel 'The First Shadow': Het Hawkins-universum groeit
Series / Nieuws

Eerste blik op 'Stranger Things'-prequel 'The First Shadow': Het Hawkins-universum groeit

Netflix breidt binnenkort het Hawkins-universum uit van de TV naar Londen's West End.

Fans van Stranger Things zijn het inmiddels wel gewend om lang te wachten op een nieuw seizoen. Om de frustratie van het wachten te verzachten komt binnenkort de speciale prequel Stranger Things: The First Shadow uit.


Echter moet hier wel gelijk bij gemeld worden dat je er een enkeltje Londen voor moet boeken, want Netflix brengt de wereld van Hawkins naar het podium in het Mecca van de musicals, het West End in Londen.

Ontdek de geschiedenis van Hawkins


Ter ere van Stranger Things Day, dat op maandag begon, bracht Netflix veel nieuwe informatie en content van achter de schermen. De Duffer Brothers vertelden in een nieuwe promovideo over de theatershow en hoe ze op het idee kwamen.

De nieuwe Stranger Things-productie is een prequel die zich afspeelt in Hawkins, Indiana, in de late jaren 50 en vertelt het verhaal van de komst van Henry Creel. Drie van de belangrijkste personages in de show zijn jongere versies van Hopper, Joyce en Bob.

Iedereen kijkt er naar uit


Nadat ze de oorspronkelijke serie Stranger Things hadden gemaakt, vonden de Duffer Brothers dat er meer uit het universum te halen was en gingen de samenwerking aan met theatermakers Stephen Daldry en Kate Trefry. Kijk hieronder naar de nieuwe promo.



Voorlopig wordt het nog even wachten op het vijfde seizoen van de reguliere serie. Mocht je niet naar Londen kunnen/willen kan je altijd nog alle afleveringen van Stranger Things kijken op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen