search
De nieuwste Stephen King-serie is alweer gecanceld, na slechts één seizoen
Series / Nieuws

De nieuwste Stephen King-serie is alweer gecanceld, na slechts één seizoen

Er waren veel geruchten over een tweede seizoen, maar de showrunner heft het trietse nieuws gedeeld.

In 2022 kwamen geruchten dat EPIX bezig was met het tweede seizoen van Chapelwaite. De grote vraag is echter of dit wel komt of dat alle positieve updates niets meer waren dan geruchten.

Dit verhaal is gebaseerd op het korte verhaal van iconische schrijver Stephen King, ‘Jerusalem’s Lot’. Het volgt kapitein Charles Boone (Adrien Brody) in de jaren 1850 die terugkeert naar zijn familie, alleen om erachter te komen dat zijn thuis, het kleine stadje Preacher’s Corners in Maine, behekst is.

Een tweede seizoen?


De serie is nooit officieel verlengd, maar in februari 2022 kondigde EPIX wel aan dat er vooruitgang was geboekt bij het ontwikkelingsproces.

Onlangs plaatste showrunner Jason Filardi het bericht op Twitter dat er geen tweede seizoen zal komen. Hij liet in zijn bericht weten dat hij bang is "dat het verhaal van kapitein Boone eindigt op dat verweerde strand van Maine. Er komt geen seizoen 2. Bedankt aan alle Chapelwaite-fans!"

Het einde van het verhaal


Het verhaal eindigt bij het eerste seizoen en de speculaties van fans waren dus alleen dat; speculaties en geen updates.


Chapelwaite is te streamen op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen