search
Netflix en Sylvester Stallone boksen zich omhoog in Netflix Top 10
Films / Nieuws

Netflix en Sylvester Stallone boksen zich omhoog in Netflix Top 10

Groots acteur en filmlegende Sylvester Stallone heeft van Netflix zijn eigen docu-film gekregen en deze weet nu de tweede plek in de Top 10 te veroveren.

Eerder kwam Netflix al met een docureeks over Arnold Schwarzenegger. Na dit succes weet Sly ook hoge ogen te gooien voor Netflix.

Voordat de film te zien was op Netflix werd deze al vertoond op verschillende filmfestivals en kreeg de film erg veel lovende kritieken.

Nog niet eerder gezien


Met 82% van de critici en een score van 93% onder het publiek is de film populair onder de kijkers bij Rotten Tomatoes. "Als film is 'Sly' een beetje een puinhoop. Maar als portret van een rommelige man kan het behoorlijk ontroerend zijn."

"'Sly' is een van mijn favoriete documentaires van het jaar. Filmmaker Thom Zimny ​​laat een kant van Sylvester Stallone zien die de meesten van ons nog nooit eerder hebben gezien.", vertellen twee van de critici bij de site.

Het leven van 'Sly'


In deze docufilm zien we Sylvester Stallone zoals we deze niet eerder zagen. De Oscargenomineerde acteur, schrijver, regisseur en producent vertelt over zijn rollen in onder meer Rocky, Rambo en de Expendables.Hij blikt terug op zijn leven in New York City, vertelt over zijn worstelingen en hoe hij deze omgezet heeft naar successen en zien we een ontroerende kant achter de man die we kennen als groots acteur.

In de film


In deze intrigerende docufilm zien we niet alleen Stallone zelf. Naast zijn vrouw en dochters zien we ook Arnold Schwarzenegger, Quentin Tarantino, Frank Stallone, Talia Shire, Wesley Morris en Henry Winkler.

Een aanrader


Ben je fan van het werk van Sylvester Stallone, van de man zelf of van sterke docufilms, dan is Sly van Netflix er eentje die je zeker een keer moet gaan streamen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen