search
Kaley Cuoco stak stokje voor deze controversiële scène in 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Kaley Cuoco stak stokje voor deze controversiële scène in 'The Big Bang Theory'

Kaley Cuoco speelde niet alleen Penny maar bemoeide zich soms ook met het script van 'The Big Bang Theory'.

Kaley Cuoco speelde Penny in The Big Bang Theory. Zij bemoeide zich door de jaren heen een aantal keer met het script . De enige keer dat haar bemoeienis echt tot een verandering leidde was in het laatste en twaalfde seizoen van de serie.

Met een looptijd van 12 seizoenen zijn conflicten en controverses welhaast onvermijdelijk, evenals verhaallijnen die niet goed vallen bij de castleden. Eén van de meest opvallende gevallen was toen Cuoco zich verzette tegen een verhaallijn waarin Leonard, haar vriendje in de serie, sperma zou doneren aan het ex-vriendje van haar personage Penny.

Discussie


In het laatste seizoen van The Big Bang Theory zijn Leonard en Penny met elkaar in discussie of ze wel of geen kinderen willen. Penny is aanvankelijk resoluut in haar beslissing om geen kinderen te krijgen

Het was de bedoeling om vervolgens een aflevering op te nemen waarin Penny's ex-vriend Zack om hulp aan Leonard zou vragen ten aanzien van zijn onvruchtbaarheid, waarbij Leonard uiteindelijk sperma zou doneren om hem te helpen.

Gevoelig onderwerp


Dit gevoelige onderwerp, een afwijking van de gebruikelijke komische toon van de show, moest met de grootste zorg worden behandeld om controverses te voorkomen. Hoewel de showrunners aanvankelijk steun betuigden aan dit idee, was Cuoco hevig tegen het idee.

Bekijk op instagram

Showrunner Steve Holland verklaarde in een gesprek met TV Line dat de mogelijke rol van Leonard als spermadonor een veelbesproken onderwerp was. Uiteindelijk besloten ze mede vanwege Cuoco om deze scène toch niet op te nemen en het verhaal op ander wijze te laten verlopen zoals we allemaal hebben kunnen zien.

Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen