search
'Winter is Coming', wat is de laatste status van de 'Game of Thrones'-spin-off 'SNOW'?
Series / Nieuws

'Winter is Coming', wat is de laatste status van de 'Game of Thrones'-spin-off 'SNOW'?

Wat zouden we allemaal toch graag een goed vervolg zien op het verhaal van Jon Snow uit 'Game of Thrones'.

Een koude lange winter staat helaas te wachten voor degenen die zitten te wachten op de flink gehypte Game of Thrones-spin-off: SNOW.

Hoewel details schaars zijn, weten we dat deze spin-off diepgeworteld zal zijn in het Game of Thrones-universum, en echt een vervolg zal geven aan het verhaal zoals wij dat kennen over Jon Snow.

Onzekerheid


De onzekerheid rond de release en de releasedatum van deze spin-off blijft een onderwerp van gesprek. Hoewel de verwachtingen hooggespannen zijn, lijken de makers de tijd te nemen om ervoor te zorgen dat deze nieuwe serie de erfenis van Game of Thrones-waardig is.

Tot nog toe is de enige nieuwe spin-off die volledig groen licht heeft gekregen van HBO: A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, de serie die het verhaal 'Dunk and Egg' van George R.R. Martin zal laten zien.

Geen SNOW?


De CEO van HBO, Casey Bloys, onthulde onlangs de huidige stand van zaken met betrekking tot de goedkeuring van Game of Thrones-spin-offs, en SNOW werd niet genoemd.

Bekijk op instagram


"We hebben altijd 'Game of Thrones'-scripts in ontwikkeling. We gaven in het voorjaar groen licht aan 'Dunk and Egg'. Ik kan niet zeggen dat er iets anders is dat dicht bij groen licht is, maar we werken altijd aan verschillende scripts en ideeën".

Wel SNOW?


Ondanks de verklaring van Casey Bloys dat SNOW geen groen licht heeft gekregen vooralsnog, verklaarde George Martin eerder zelf dat de spin-off rond Jon Snow in ontwikkeling was, en Kit Harrington was daar al diep bij betrokken was.

Bekijk op instagram


Kijk Game of Thrones op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen