search
Dit zijn ze dan: de 3 tv-personages waar echt iedereen een afgrijselijk grote hekel aan heeft
Series / Nieuws

Dit zijn ze dan: de 3 tv-personages waar echt iedereen een afgrijselijk grote hekel aan heeft

Een overzicht van de drie meest gehate personages uit recente series.

Wij geven je hierbij de top 3 van de meest gehate tv-personages uit recente series.

Lori Grimes (The Walking Dead)


Onder de fans van The Walking Dead is ze het enige personage dat nog meer haat opwekt dan het al zo gehate personage Andrea Harrison. Het was moeilijk om haar beslissingen te rechtvaardigen vanaf de dag dat ze betrapt werd op vreemdgaan met Shane, terwijl ze ervan uitging dat Rick dood was.

Vanaf dat punt verslechterde haar roekeloze besluitvorming alleen nog maar verder waardoor Lori een van de meest gehate tv-personages aller tijden werd.

Bekijk op instagram


Skyler White (Breaking Bad)


Een ander opmerkelijk personage dat in deze lijst terecht gekomen is, is Skyler White (gespeeld door Anna Gunn) uit Breaking Bad. Aanvankelijk doet ze niets verkeerd als de loyale, ondersteunende vrouw van Walter White.

Later wordt dit anders. de haat jegens Skyler is deels te wijten aan het feit dat ze vaak wordt afgeschilderd als een obstakel voor de strubbelingen van Walter White.. Kijkers, gehecht aan Walter's karakter, verliezen daardoor al snel hun sympathie voor Skyler.

Bekijk op instagram


Joffrey Baratheon (Game of Thrones)


Op nummer één prijkt Joffrey Baratheon, het meest gehate televisiepersonage aller tijden. Hij was de constante doorn in het oog van Sansa Stark en vele anderen gedurende de eerste paar seizoenen en zorgde er echt voor dat kijkers hem door het scherm heen wilden wurgen.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen