search
Ondanks een waanzinnig sterke ontvangst belandde deze misdaadserie van Netflix direct in de prullenbak
Series / Featured

Ondanks een waanzinnig sterke ontvangst belandde deze misdaadserie van Netflix direct in de prullenbak

De misdaadserie Teenage Bounty Hunters kende een enorm succes maar verdween net zo snel ook weer van de buis, er kwam geen tweede seizoen

Ondanks dat de misdaadserie Teenage Bounty Hunters goed scoorde in alle populariteitslijstjes werd er niet getekend voor een tweede seizoen. Er werd geen reden gegeven waarom de serie geen vervolg kreeg. Dit blijft toch knagen en eigenlijk verdient de serie een nieuw seizoen.

Toen de serie in augustus 2020 voor het eerst te zien was, had hij meteen bij een grote groep jongeren succes. Dankzij de gevatte one-liners, de aparte stijl en verhaallijn was het succes vooral te danken aan de chemie tussen de twee hoofdrolspelers Maddie Phillips en Anjelica Bette Fellini.

Tweeling


Toen de twee actrices aan de opnames begonnen waren ze allebei vijfentwintig en moesten ze in de serie de zestienjarige tweeling Blair en Sterling Wesley voorstellen. Dit hebben ze heel goed neergezet. Des te meer jammer dat in oktober 2020 al werd besloten geen vervolg te maken.

Het verhaal gaat over twee meisjes, een twee-eiige tweeling, die op de middelbare school zitten maar plots in de onderwereld terecht komen. Ze leren een gewiekste premiejager kennen en samen met hem gaan ze op zoek naar criminelen die hun borgtocht niet nakomen.

Gezin


Ondertussen moeten ze zich staande houden op school en is er ook binnen het gezin een geheim waar ze achter proberen te komen. Nick Sandow, bekend van Orange Is the New Black tekende voor de regie.Op Rotten Tomatoes krijgt de serie 94%. Wellicht als de fans hard genoeg roepen wordt er een vervolg overwogen door Netflix? Het eerste seizoen kun je hier kijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen