search
Eindelijk komt er meer 'Spartacus', spin-off in de maak met de titel 'Spartacus: House of Ashur'
Series / Nieuws

Eindelijk komt er meer 'Spartacus', spin-off in de maak met de titel 'Spartacus: House of Ashur'

De spin-off keert terug naar de meedogenloze en bloeddorstige wereld van de gladiatoren.

TVLine onthulde onlangs dat de titel Spartacus: House of Ashur luidt. De zender Starz heeft een seizoen van tien afleveringen besteld. De spin-off biedt een alternatief verhaal met de slechterik Ashur (Nick Tarabay) in de hoofdrol.

In dit 'wat als'-verhaal heeft Ashur de gladiatorenschool van Batiatus (John Hannah) geëerfd. Steven S. DeKnight is enthousiast over zijn terugkeer als showrunner en uitvoerend producent.

Hulp aan de Romeinen


In een verklaring liet DeKnight weten: "Het is geweldig om na tien jaar terug te keren naar een serie waar je zoveel plezier aan hebt beleefd".

Tarabay kruipt opnieuw in de huid van Ashur. Als dank voor zijn hulp aan de Romeinen bij het neerslaan van de slavenopstand verkrijgt hij het eigendom van Batiatus' ludus, oftewel gladiatorenschool.

Voortbouwen


In de synopsis omschrijft Starz de serie als volgt: "Het is een alternatieve kijk op de geschiedenis, met de nodige spanning, sensatie en erotiek. We zijn van plan om voort te bouwen op alles wat 'Spartacus' destijds zo voortreffelijk maakte".



In Nederland is Spartacus te zien op MGM+, je kunt een proefabonnement nemen op dit kanaal via Prime Video. Na de proefperiode kost het € 4,99 per maand.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen