search
Nieuwste preview 'The Umbrella Academy' seizoen 4: Exclusieve beelden onthuld door Netflix
Series / Nieuws

Nieuwste preview 'The Umbrella Academy' seizoen 4: Exclusieve beelden onthuld door Netflix

De streamingdienst toont tijdens de 'Geek Week' allerlei leuke beelden van achter de schermen.

Het zal niet lang meer duren voordat Netflix met het vierde, en laatste, seizoen van het succesvolle The Umbrella Academy komt. Om de kijkers zoet te houden komt Netflix met een leuke nieuwe video.


Tijdens de Netflix Geek Week onthulde de streamingdienst een voorproefje van wat fans kunnen verwachten. In de nieuwe video bespreekt de cast het aanstaande laatste hoofdstuk van de geliefde serie.

Succesvolle comic-adaptatie


The Umbrella Academy begon in 2019 en is gebaseerd op de Dark Horse-comics van Gerard Way en Gabriel Bá. Het eerste seizoen begint in 1989, wanneer een buitengewoon fenomeen plaatsvindt: drieënveertig baby's worden onverklaarbaar geboren bij willekeurige, niet-verwante vrouwen die geen tekenen van zwangerschap vertoonden.

Zeven van deze mysterieuze baby's worden geadopteerd door Sir Reginald Hargreeves (Colm Feore), een miljardair-industrieel, die The Umbrella Academy opricht en zijn 'kinderen' voorbereidt om de wereld te redden.

Terugkeer van sterrencast


Het vierde seizoen ziet de terugkeer van sterren als Tom Hopper, Aidan Gallagher en Elliot Page, voorheen Ellen Page. Volgens The Umbrella Academy-maker Steve Blackman loopt het in seizoen 4 voor Sir Reginald Hargreeves niet helemaal zoals gehoopt.



Het vierde seizoen zal in 2024 in première gaan. Kijk tot die tijd alle afleveringen van The Umbrella Academy op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen