Deze epische serie over liefde en verraad met een vlammende 8,7 op IMDb is nog altijd te streamen op HBO Max

Epische serie met 8,7 op IMDb stream je op HBO Max

De epische serie 'Rome' is nog altijd te streamen op HBO Max.

Bas de Kramer, 16-11-2023 00:26

De serie Rome heeft een indrukwekkende IMDb-score van 8,7 en een Rotten Tomatoes-rating van 88% en is nog altijd te streamen op HBO Max. De serie neemt de kijkers mee op een meeslepende reis naar het oude Rome, waar politieke intriges, machtsspelletjes en historische gebeurtenissen centraal staan.
De twee seizoenen durende serie werd oorspronkelijk uitgezonden tussen 2005 en 2007 en heeft een blijvende indruk achtergelaten op liefhebbers van historisch drama.

Romeinse Rijk

De prachtige cinematografie en het boeiende script brengen de glorie en de val van het Romeinse Rijk op indrukwekkende wijze tot leven. De personages, van nobele leiders tot gewone burgers, worden op indrukwekkende wijze vertolkt, waardoor de kijker zich volledig kan onderdompelen in de complexe wereld van het oude Rome.

De diepgaande verhaallijnen en de aandacht voor historische accuraatheid maken Rome tot een episch spektakel. De serie weeft op intelligente wijze fictie en feitelijke gebeurtenissen samen, waardoor een intrigerend verhaal ontstaat dat de kijker vanaf de eerste aflevering vastgrijpt.

Kijken

Kijk de serie hier op HBO Max.

Lees meer over: kevin mckidd, ray stevenson, rome, hbo max

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in