search
Hoe is dit nutteloze 'The Boys'-personage ooit in The Seven beland?
Series / Nieuws

Hoe is dit nutteloze 'The Boys'-personage ooit in The Seven beland?

Hoe is deze slappeling ooit in The Seven terechtgekomen? Gen V geeft hier mogelijk een antwoord op.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Boys heeft heel veel verschillende personages: van kleurrijke enthousiastelingen tot tragische, sympathieke, verontrustende of weerzinwekkende personen. De nadruk lag natuurlijk op de superhelden, maar niet iedereen is een held te noemen.

Chace Crawford schitterde als The Deep, maar eigenlijk was dit personage gewoon ronduit zielig. Op een gegeven moment heeft hij Starlight seksueel misbruikt, maar de daaropvolgende wraak heeft zijn leven verwoest. Dit bewijst hoe zwak hij werkelijk is.

Wat was het nut van The Deep?


The Deep is een grote slijmbal die onder opdracht van Homelander een Amerikaanse senator heeft vermoord. Aan de andere kant was hij heel sympathiek, maar werd hij voortdurend uitgescholden door zijn collega’s. Hoe is hij ooit bij The Seven gekomen?

The Deep was een geschenk uit de hemel voor Vought, aangezien hij knap en milieubewust is. Hij was dus perfect in te zetten als PR-schild voor Vought.

De top bereiken


In de spin-off Gen V werd duidelijk dat de toekomst van studenten afhankelijk is van hun PR en kijkcijfers. Dit zou dan ook de manier kunnen zijn geweest waardoor The Deep hoog in de top 10 is komen te staan en zo zijn plekje in The Seven heeft bemachtigd.



The Boys is te streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen