search
'The Sandman'-serie 'Dead Boy Detectives' krijgt onverwacht de eerste trailer van Netflix
Series / Trailer

'The Sandman'-serie 'Dead Boy Detectives' krijgt onverwacht de eerste trailer van Netflix

De spin-off is kennelijk eerder te zien dan tot nu toe verwacht werd.

Ook in het hiernamaals is er genoeg te doen. Edwin (George Rexstrew) en Charles (Jayden Revri) zijn weliswaar dood, maar ze hebben duidelijk geen zin in doelloos ronddwarrelen.

De twee beste vrienden richten een detective-bureau op en lossen de nodige paranormale zaken op. Hierbij krijgen ze hulp van de helderziende Crystal (Kassius Nelson).

Hoofdpersonen


Dead Boy Detectives is een spin-off uit de wereld van de Sandman-stripboeken van Neil Gaiman. Om deze reden waren de personages van Edwin en Charles al eerder in de serie Doom Patrol te zien.

De twee heren zijn in dit verhaal echter de hoofdpersonen. Uit de strips weten we al dat Edwin destijds op zijn kostschool werd vermoord. Hij sluit vriendschap met Charles, die op dat moment nog leeft. Wanneer ook Charles gedood wordt, besluiten de twee jongens om op aarde te blijven en gaan dus niet mee met Death.

Overigen


Dead Boy Detectives heeft Steve Yockey (Supernatural) en Beth Schwartz (Sweet Tooth) als showrunners. Greg Berlanti (Riverdale), Jeremy Carver (Supernatural), en Sarah Schechter (Riverdale) zijn de uitvoerende producenten.Dead Boy Detectives wordt in het begin van 2024 verwacht op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen