search
'Loki' is afgelopen: naar welke Marvel-serie kun je nu gaan uitkijken?
Series / Featured

'Loki' is afgelopen: naar welke Marvel-serie kun je nu gaan uitkijken?

Het tweede seizoen van Loki is afgerond. Nu is het uitkijken naar twee series.

Afgelopen vrijdag verscheen de zesde en laatste aflevering van het tweede seizoen van Loki op Disney+. De fans moesten lang wachten op de serie, aangezien Secret Invasion al voor de zomervakantie werd afgerond.

Nu hoeven de Marvel-films helemaal niet zo lang te wachten en er is zelfs een kleine verrassing. Binnen twee maanden starten er op Disney+ twee compleet nieuwe series binnen het Marvel Cinematic Universe.

Kerst


Aankomende kerst start op Disney+ het tweede seizoen van de verrassende animatieserie What...? In deze reeks zien we alternatieve situaties binnen het MCU. Zo zagen we in het eerste seizoen dat niet Peter Quill maar T'Challa de held Star-Lord is en maakten de Marvel Zombies hun debuut.

Het tweede seizoen start net als het eerste seizoen met een aflevering van Peggy Carter / Captain Carter. We zien hoe ze het opneemt tegen Hydra Stomper, a.k.a. Steve Rogers.

10 januari


En niet veel later zet Disney+ in een keer de vijf afleveringen van Echo online, een serie die volgt op de serie Haweke. Echo is tevens de eerste seizoen onder het label Marvel Spotlight wat inhoudt dat het een losstaand avontuur is.Na What If...? en Echo zullen de Marvel-fans waarschijnlijk een tijdje zonder moeten. In 2024 verschijnen naar verwachting alleen nog de series Ironheart en Agatha: Darkhold Diaries.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen