search
Eerste trailer voor Marvel Spotlight-serie 'Echo': Keihard R-rated met Kingpin en Daredevil
Series / Trailer

Eerste trailer voor Marvel Spotlight-serie 'Echo': Keihard R-rated met Kingpin en Daredevil

Marvel Studios komt na Loki al snel met vijf afleveringen van de serie Echo.

Marvel Studios heeft nu een succes met het sterk ontvangen Loki en aankomende week verschijnt The Marvels in de Nederlandse bioscopen. In januari is het tijd voor de volgende serie, Echo, een spin-off van de serie Hawkeye uit 2021.

Disney+ heeft voor die serie de eerste trailer onthuld en de release lijkt een nieuwe aanpak van de streamingdienst te introduceren. De serie verschijnt namelijk in één keer online, in tegenstelling tot de normale strategie om wekelijks een nieuwe aflevering online te zetten.

Echo


Na de gebeurtenissen in Hawkeye, de serie die zich afspeelt in New York City, gaat Maya Lopez terug naar haar geboorteplaats in Oklahoma. Daar omarmt ze haar verleden, moet ze accepteren wie ze is en maakt ze opnieuw contact met haar Indiaanse roots, haar familie en gemeenschap.

Maar het heden laat haar uiteraard ook niet los. Kingpin is helemaal niet dood en Daredevil komt ook een kijkje nemen. Hoofdrollen zijn er voor Alaqua Cox als Maya Lopez / Echo, Vincent D'Onofrio als Wilson Fisk / Kingpin en Charlie Cox als Matt Murdock / Daredevil.

Bikkelharde trailer


Hieronder zie je de bikkelharde trailer voor de tiende MCU-serie Echo die wordt uitgegeven onder het nieuwe submerk "Marvel Spotlight". Er zijn in totaal vijf afleveringen die allemaal op 10 januari online komen.Marvel Spotlight is opgericht voor verhalen die een diepgaander verhaal vertellen over bepaalde personages. Je hoeft voor die series ook geen enorme kennis te hebben van het Marvel Cinematic Universe dat na de release van Echo bestaat uit 33 films, 10 series, 2 animatieseries, 2 specials en meerdere One-Shots.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen