Steven Moffat over 'Sherlock'

Steven Moffat over Sherlock

De opnames van seizoen 4 beginnen mogelijk in april al.

Jim Pedd, 22 september 2015 om 17:15

Steven Moffat heeft het maar druk. Hij werkt aan twee populaire series van de BBC: Doctor Who en Sherlock. In een gesprek met Collider ging hij in op die laatstgenoemde serie. Hij ging eerst in op de vraag of er nog een special komt, na de Christmas Special van dit jaar, en hoe het zit met het vierde seizoen.
”Ik weet het niet,” vertelde Moffat over een eventuele tweede special. ”Ik ben al verbaasd dat we het doen. Want wegens de vreemde oorsprong van onze serie, wat niet helemaal bewust is, maar gewoon zo tot stand gekomen is, doen we er zo nu en dan drie. Op de een of andere manier voelt het goed als een eenmalig iets, die special. Sherlock voelt niet alsof het meteen na een jaar terug moet komen. In plaats daarvan zien we het steeds als korte goede seizoenen, om vervolgens tot het goed voelt weg te blijven.”

Daarom duurt het zo lang voordat we een nieuw seizoen gaan zien. Maar: ”Mark [Gatiss] zal er binnenkort aan beginnen. Of hij is al begonnen. Ik moet mijn Doctor Who Christmas Special nog maken en daarna ga ik meteen van start met Sherlock. We zijn er nog niet mee begonnen. Maar we hebben het wel gepland. En weten wat we gaan doen. Haha. Of we denken dat we het weten. Er zijn nog een paar dingen die nog niet rond zijn, maar we beginnen misschien in april met opnemen.”

Bron: Collider

Lees meer over: sherlock, bbc, mark gatiss, steven moffat, amanda abbington, martin freeman, benedict cumberbatch, andrew scott

Informatie over de serie: Sherlock

Populair nieuws