search
HBO Max komt deze week met 5 nieuwe afleveringen waaronder het spraakmakende 'The Gilded Age'
Series / Nieuws

HBO Max komt deze week met 5 nieuwe afleveringen waaronder het spraakmakende 'The Gilded Age'

Ook deze week komt HBO Max weer met een flink aanbod aan indrukwekkende nieuwe afleveringen.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.30 Coins (seizoen 2 - aflevering 5)Verschijnt op: Maandag 20 november
Genre: Drama / Fantasy / Horror
Kijk op: HBO Max

Synopsis: Pastoor Vergara vlucht voor zijn verleden en de duivel die hem achtervolgt voor een schat: één van de dertig munten die Judas kreeg om Jezus te verraden. Nu moet hij opnieuw de confrontatie aangaan en deze keer is hij er klaar voor.

The Gilded Age (seizoen 2 - aflevering 4)Verschijnt op: Maandag 20 november
Genre: Drama
Kijk op: HBO Max

Synopsis: De Amerikaanse Gilded Age was een periode van grote economische verandering. Tegen deze achtergrond begint in 1882 het verhaal van Marian Brook, de dochter van een overleden generaal. Ze gaat bij haar strenge tantes in New York wonen.

Julia (seizoen 2 - aflevering 4)Verschijnt op: Donderdag 23 november
Genre: Biografie / Drama
Kijk op: HBO Max

Synopsis: In 1962 kwam de onverschrokken kok en kookboekenschrijfster Julia Child met haar kenmerkende panache de Amerikaanse huiskamers binnen met The French Chef – haar vernieuwende programma dat de weg baande voor het moderne kookprogramma.

Overige series nieuw op HBO MaxHieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

20 november: Rick and Morty (seizoen 7 - aflevering 6) - Animatie / Avontuur / Komedie - Na 20 jaar vermist te zijn geweest, staat Rick Sanchez opeens bij zijn dochter Beth voor de deur om bij haar en haar gezin in te trekken. Beth haalt Rick wel in huis, maar Jerry is niet zo blij met de hereniging.

23 november: Rap Sh!t (seizoen 2 - aflevering 4) - Komedie / Drama / Muziek - Rap Sh!t van Issa Rae is een comedyserie over drie vrouwen – een hiphop-duo en hun manager – die het proberen te maken in de muziekindustrie van Miami.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen