search
Seizoensfinale 'Yellowstone' gaat door zonder prominente hoofdrolspeler
Series / Nieuws

Seizoensfinale 'Yellowstone' gaat door zonder prominente hoofdrolspeler

Er was al langer gedoe rond de acteur, maar nu lijkt het er op dat hij echt exit is.

Het zal niet lang meer duren voor de laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Yellowstone worden gefilmd. Het lijkt er nu echt op dat hoofdrolspeler Kevin Costner er niet meer bij zal zijn.


Het mogelijke vertrek van Costner is al vaak in de media geweest. Zo werd gemeld dat plannings- en contractuele conflicten in de agenda van Costner vertraging veroorzaakten bij het filmen van meer afleveringen.

Einde van het personage


Het bleek ook dat Costner slechts een week wilde besteden aan het filmen van de tweede reeks afleveringen van seizoen vijf, in tegenstelling tot de 50-65 dagen die hij in het verleden had besteed.

Yellowstone-maker Taylor Sheridan heeft aangegeven teleurgesteld te zijn: "Het verkort de afronding van zijn personage. Het verandert het niet, maar het verkort het. Of het Costner's ego streelt of beledigt interesseert me verder niets."

Yellowstone-universum breidt uit


Ondanks het nieuws van Costners vertrek heeft Paramount al bevestigd dat er een vervolgserie van Yellowstone, getiteld 2024, aankomt. De serie zal worden geleid door acteur Matthew McConaughey en moet nauw aansluiten aan Yellowstone.



Kijk alle afleveringen van Yellowstone op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen