Deze explosieve Netflix Original blaast je omver en moet je zien: 'The Old Guard'

Deze Netflix Original moet je zien: The Old Guard

Filmnieuws - Een van de redenen om deze film zeker een keer te streamen is volgens velen het solide acteerwerk van Charlize Theron. Zij weet als geen ander goede actie neer te zetten.

Patricia Koning, 21-11-2023 09:43

Netflix heeft de laatste jaren onder andere veel actiefilms uitgebracht. Een hoop mensen vinden The Old Guard een van de betere actiethrillers. Stream hem bij de dienst.
De film komt uit het jaar 2020 en heeft een speelduur van twee uur en vier minuten. Op IMDb pakt de film een score van 6.7/10.

Krachtig en vlot

Het gemiddelde op de site van Rotten Tomatoes voor The Old Guard is 75%. Een van de critici vertelt, "De onsterfelijken hebben een krachtige vrouwelijke energie die hen vooruit drijft, wat verfrissend is om te zien in een reguliere actiefilm."

Op de site van MovieMeter scoort de film een 3.02/5 en vertelt een van de kijkers, "Actiescenes volgen elkaar redelijk vlot op waardoor het niet erg langdradig wordt. Zeker mee vermaakt en benieuwd naar vervolg. Een van de betere Netflix Actiefilms."

Regie en cast

Deze actiethriller is geregisseerd door Gina Prince-Bythewood. Ander werk van haar is onder meer het populaire The Woman King en Beyond the Lights. De film is onder meer geschreven door Greg Rucka, hij schreef ook de comic waarop de film gebaseerd is.


Naast Theron zien we in deze film KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Chiwetel Ejiofor, Veronica Ngo en Harry Melling.

Synopsis

Vier onsterfelijke huursoldaten beschermen de mensheid al eeuwenlang in het geheim. In de tijd van nu wordt het voor hen steeds lastiger om van de radar af te blijven.

Ze moeten uiteindelijk vechten voor hun vrijheid om de groep bij elkaar te houden wanneer het bestaan van hen en hun bijzondere krachten worden ontdekt.

Netflix

Stream The Old Guard zeker een keer bij Netflix als je in bent voor een goede actiethriller.

Lees meer over: Netflix, The Old Guard, Charlize Theron, Gina Prince Bythewood, Greg Rucka, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Chiwetel Ejiofor, Veronica Ngo, Harry Melling

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in