search
Deze explosieve Netflix Original blaast je omver en moet je zien: 'The Old Guard'
Films / Video/clip/featurette

Deze explosieve Netflix Original blaast je omver en moet je zien: 'The Old Guard'

Een van de redenen om deze film zeker een keer te streamen is volgens velen het solide acteerwerk van Charlize Theron. Zij weet als geen ander goede actie neer te zetten.

Netflix heeft de laatste jaren onder andere veel actiefilms uitgebracht. Een hoop mensen vinden The Old Guard een van de betere actiethrillers. Stream hem bij de dienst.

De film komt uit het jaar 2020 en heeft een speelduur van twee uur en vier minuten. Op IMDb pakt de film een score van 6.7/10.

Krachtig en vlot


Het gemiddelde op de site van Rotten Tomatoes voor The Old Guard is 75%. Een van de critici vertelt, "De onsterfelijken hebben een krachtige vrouwelijke energie die hen vooruit drijft, wat verfrissend is om te zien in een reguliere actiefilm."

Op de site van MovieMeter scoort de film een 3.02/5 en vertelt een van de kijkers, "Actiescenes volgen elkaar redelijk vlot op waardoor het niet erg langdradig wordt. Zeker mee vermaakt en benieuwd naar vervolg. Een van de betere Netflix Actiefilms."

Regie en cast


Deze actiethriller is geregisseerd door Gina Prince-Bythewood. Ander werk van haar is onder meer het populaire The Woman King en Beyond the Lights. De film is onder meer geschreven door Greg Rucka, hij schreef ook de comic waarop de film gebaseerd is.



Naast Theron zien we in deze film KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Chiwetel Ejiofor, Veronica Ngo en Harry Melling.

Synopsis


Vier onsterfelijke huursoldaten beschermen de mensheid al eeuwenlang in het geheim. In de tijd van nu wordt het voor hen steeds lastiger om van de radar af te blijven.





Ze moeten uiteindelijk vechten voor hun vrijheid om de groep bij elkaar te houden wanneer het bestaan van hen en hun bijzondere krachten worden ontdekt.

Netflix


Stream The Old Guard zeker een keer bij Netflix als je in bent voor een goede actiethriller.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen