Bruce Campbell & co. in nieuwe featurette 'Ash vs. Evil Dead'

De cast van de nieuwe Starz-serie wordt geïntroduceerd.

Zilko Tarici, 25-09-2015 10:06


Starz heeft een nieuwe featurette van hun nieuwe serie Ash vs. Evil Dead vrijgegeven. In de featurette wordt de cast, aangevoerd door horror-icoon Bruce Campbell aan ons voorgesteld. Je kunt de beelden hierboven bekijken!

Ash vs. Evil Dead gaat over een aan lager wal geraakte Michigan State Trooper genaamd Amanda Fisher (Jill Marie Jones), die na de gruwelijke moord op haar partner op zoek gaat naar Ash (Campbell), om aan te tonen dat hij verantwoordelijk is voor de misdaad. Amanda komt er echter al snel achter dat Ash en zijn kornuiten de enige hoop zijn tegen de plaag van de Evil Dead.

De opnames van de serie gingen afgelopen lente van start in Nieuw-Zeeland. Starz zal de eerste van in totaal tien half uur durende afleveringen van de serie op 31 oktober (Halloween) uitzenden. Sam Raimi regisseerde de eerste aflevering van Ash Vs Evil Dead. Hij schreef deze samen met zijn broer Ivan, Craig DiGregorio en Tom Spezialy. Raimi zal de serie produceren samen met Campbell, Rob Tapert en DiGregorio.

Bron: Comingsoon

Lees meer over: ash vs evil dead, evil dead, rob tapert, bruce campbell, sam raimi, lucy lawless, mimi rogers

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie