search
'Mr. Robot'-actrice gecast in superheldenserie 'Legends of Tomorrow'
Series / Nieuws

'Mr. Robot'-actrice gecast in superheldenserie 'Legends of Tomorrow'

Ze zal de rol spelen van natuurkundige Valentina Vostok.

Tv Line weet te melden dat Mr. Robot-actrice Stephanie Corneliussen een rol zal spelen in de nieuwe DC-serie Legends of Tomorrow. Ze zal de rol spelen van Valentina Vostok, een mooie, getalenteerde Russische natuurkundige die zich door niks laat tegenhouden om haar land te beschermen. De Legends zullen Vostok tegenkomen in een aflevering die als setting de Koude Oorlog heeft. The Atom en Captain Cold willen beiden haar aandacht krijgen, om erachter te komen aan welke kant Vostok staat.


Vostok is een creatie van Paul Kupperberg en Joe Staton. Ze was voor het eerst te zien in Showcase #94. In de strips was Vostok een Russische piloot die overstapte naar de Verenigde Staten toen ze in contact kwam met de Doom Patrol en veranderde in Negative Woman.

De cast van Legends of Tomorrow bestaat uit o.a. Victor Garber, Brandon Routh, Arthur Davill, Caity Lotz, Ciarra Renee en Franz Drameh. Dominic Purcell, Wentworth Miller, Casper Crmp en Falk Hentschel zullen daarnaast schurken spelen in de serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen