search
Na het eerste deel, zien we nu ook het tweede deel van deze avontuurlijke scif-actiereeks in Netflix Top 10

Na het eerste deel, zien we nu ook het tweede deel van deze avontuurlijke scif-actiereeks in Netflix Top 10

Eerder deze week zagen we 'The Hunger Games' in de Netflix Top 10. Deze is nu verder gestegen en heeft ruimte gemaakt voor het tweede deel in de Top 10.

Patricia Koning
De eerste film stond eerst op de tiende plek, nu op de achtste. Op de tiende plek zien we nu The Hunger Games: Catching Fire.

Sinds The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes in de bioscoop is te zien, weten de eerdere films, waar deze een prequel van is, Netflix-kijkers weer te boeien.

Foutloos en intelligent


The Hunger Games: Catching Fire weet het op IMDb goed te doen met een 7.5/10. Op Rotten Tomatoes pakt de film een gemiddelde van 90%. Een van de critici zegt, "Het draagt ​​niet alleen bij aan de basis die zijn voorganger heeft gelegd, maar verbetert deze op bijna elk gebied."

Bij MovieMeter scoort de film 3.41/5 en zegt een van de kijkers over de film, "Francis Lawrence neemt de regiestoel over en houdt het tempo er flink in. Intelligent vervolg op 'The Hunger Games' is opnieuw foutloos geacteerd en scoort nog hoger op het gebied van de special effects."

Synopsis


Katniss Everdeen en Peeta Mellark starten aan hun Zegetour langs alle andere districten. Tegelijkertijd moeten ze President Snow zien te overtuigen van hun liefde voor elkaar. Anders zullen de gevolgen niet te overzien zijn.Niet lang daarna kondigt Het Capitool de 75ste editie aan van de Hongerspelen. De regels die daarvoor gelden, doen iedereen onaangenaam verrassen.

Regie en cast


De regisseur van de film is Francis Lawrence, hij regisseerde ook alle opvolgende delen van deze reeks waaronder de prequel die nu in de bioscoop draait.

Een hoop namen uit de eerste films zien we terugkeren in dit deel waaronder Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Donald Sutherland en Woody Harrelson. Nieuwe namen zijn onder meer Philip Seymour Hoffman, Lynn Cohen en Jeffrey Wright.

Netflix


Kijk The Hunger Games: Catching Fire, de eerste film en de twee opvolgende delen zeker een keer bij Netflix.

Aanbevolen artikelen