search

Ons nieuws van vrijdag 24 november 2023

Bloederige Netflix-serie over de bokswereld scoort bijna 90% op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Bloederige Netflix-serie over de bokswereld scoort bijna 90% op Rotten Tomatoes

Boksen en corruptie? Dat klinkt als goede ingrediënten voor een spannende misdaadserie.

Ben je op zoek naar een nieuwe en mysterieuze serie vol actie? Zoek dan niet verder, want deze serie heeft het allemaal. Bovendien is de serie gewoon op Netflix te streamen. Dus pak je dekentjes en popcorn er alvast maar bij, want deze serie wil je ongetwijfeld meteen bingen.

Er is bijna niemand die niet van een goed mysterie houdt. Combineer dit met aangrijpende situaties, complexe personages en een goed complot en je hebt de perfecte serie gevonden.

Bloodhounds


Netflix kwam een tijdje geleden uit met het nieuwe K-drama Bloodhounds. Deze serie scoort nu ongelofelijk hoog, met een 8,1/10 op IMDb en maar liefst 86% op Rotten Tomatoes. Maar waar gaat deze serie eigenlijk over?

Kim Geon-woo en HongWoo-jin werken als boksers, maar ontdekken dan de wereld van woekerleningen waar zij veel meer geld mee kunnen verdienen. Hun beperkte ervaring wordt hun grootste vijand als ze verzeild raken in problemen met de corrupte CEO, Kim Myeong-gil.

Goede recensies


De serie blinkt volgens Rotten Tomatoes criticus Jae-Ha Kim uit in de bromance tussen de twee hoofdpersonages, maar geeft ook een brute kijk op moraliteit. Andere recensenten zeggen dat de serie vol spanning zit en dat het lijkt alsof je een eersteklas ticket hebt voor een bloedige bokswedstrijd.Stream Bloodhounds op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Totaal andere plannen voor 'Bridgerton' seizoen 3: Polin moet even wachten
Series / Nieuws

Totaal andere plannen voor 'Bridgerton' seizoen 3: Polin moet even wachten

Is er te snel een besluit genomen over seizoen 3 van Bridgerton?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De fans van Bridgerton hebben een hele waslijst aan wensen voor seizoen 3, maar de kans is heel groot dat deze niet vervuld gaan worden. Elk seizoen staat er een ander koppel centraal, maar fans zijn nog niet uitgekeken op het koppel van seizoen 2.

De laatste aflevering van seizoen 2 concludeerde het verhaal van Anthony (Jonathan Bailey) en Kate (Simone Ashley) en maakte zo plaats voor het nieuwe koppel van seizoen 3: Penelope (Nicola Coughlan) en Colin (Luke Newton). Maar is het verhaal van Anthony wel echt al helemaal rond?

De wensen van fans


De relatie tussen Kate en Anthony begon niet helemaal zoals de burggraaf had gewild, maar uiteindelijk wonnen zijn gevoelens. Kate is nu de nieuwe burggravin en zal de taken van Violet Bridgerton overnemen. Londen is echter heel goed in het verspreiden van roddels en onaangename blikken en Kate zal in het middelpunt komen te staan van dit drama.

Dit is in seizoen 2 echter niet aan bod gekomen en ook in seizoen 3 zal dit helaas niet de focus zijn. Toch zouden fans graag willen zien hoe het nieuwe koppel hiermee omgaat. Bovendien hebben Kate en Anthony hun angsten aan elkaar verteld en deze plotlijn hangt nu een beetje als een onbeantwoord en open einde aan de waslijn te wapperen.

Een nieuwe Bridgerton


Een ander kritiekpunt van fans is al eerder aan bod gekomen: er is geen focus op de baby’s van de gravinnen. Daphne heeft in seizoen 1 een kind gekregen met Simon, maar dit heeft nooit echt veel aandacht gekregen.Fans hopen dan ook dat dit niet het geval zal zijn met Kate en Anthony. Hopelijk blijven zij een belangrijk onderdeel van de serie en worden zij niet klakkeloos aan de kant geschoven, omdat hun seizoen voorbij is.

Te streamen op Netflix


Stream Bridgerton op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt 'Ted Lasso' toch nog een vierde seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt 'Ted Lasso' toch nog een vierde seizoen?

Acteur Nick Mohammed lijkt te hinten naar een vierde seizoen van 'Ted Lasso'.

Ted Lasso ging in 2020, aan het begin van de pandemie in première, precies op het moment dat we de serie het meest nodig hadden. Het verhaal zat zo goed in elkaar dat het bijna onmogelijk was om niet mee te gaan in het aanstekelijke optimisme.

Het einde van Ted Lasso kwam precies op het juiste moment, net als het begin. Het hele verhaal was verteld en de verhaallijnen van zowel grote als kleine personages waren tot een logische conclusie gebracht. De serie vermeed het lot van veel andere sitcoms, die hun charme verliezen door te lang door te gaan.

Tweet


Maar nu blijkt dat de serie misschien toch niet zo voorbij is als we dachten. Nick Mohammed, die Nate speelde, plaatste een tweet op X die aanleiding heeft gegeven tot speculaties over een vierde seizoen:

"Op de dag af één jaar sinds het filmen van Ted Lasso eindigde. En één jaar na de dag dat ik per ongeluk deze spoiler van Nate in een AFC Richmond-tenue plaatste! Beloof dat het in seizoen 4 niet meer zal gebeuren – nu wachten".

Grap?


Het kan natuurlijk alleen maar een grapje zijn, maar Ted leerde ons om te geloven in het onwaarschijnlijke. Wie weet hebben de makers van de serie een nieuwe inslag bedacht voor een vierde seizoen. Bekijk Ted Lasso op Apple TV.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Niet om aan te zien: 'Young Sheldon' gebruikt lelijke en onrealistische CGI
Series / Nieuws

Niet om aan te zien: 'Young Sheldon' gebruikt lelijke en onrealistische CGI

Misschien had Young Sheldon deze scène beter over kunnen slaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
CGI kan voor heel veel mooie mogelijkheden zorgen, mits het goed uitgevoerd is. Als je nog nooit CGI opgemerkt hebt in Young Sheldon, dan mag je van geluk spreken. De slechte keuze verpest deze scène in seizoen 5 namelijk compleet.

Normaal gesproken wordt CGI niet gebruikt in sitcoms zoals Young Sheldon. De realistische aard van de serie zorgt ervoor dat dit simpelweg niet nodig is. En om eerlijk te zijn is het misschien ook beter als het helemaal niet gebruikt wordt.

Slechte CGI


In seizoen 5 aflevering 16 is het hoofdkantoor van Radio Shack te zien en deze scène roept een brandende vraag op: waarom zien de auto’s eruit alsof ze niet echt zijn. Het antwoord is heel simpel: dat zijn ze ook niet.

Er is een goede reden voor het gebruik van CGI, want het is niet heel makkelijk om auto’s te vinden van 30 jaar geleden. De autoproductie was toen niet helemaal geweldig, wat het nu lastig maakt om auto’s uit die tijd te vinden.

Een praktische reden


Bovendien zijn auto’s uit die tijd ook heel erg duur. CGI is dan een veel goedkopere optie en veel mensen vinden het ook helemaal niet erg om naar gemanipuleerde beelden te kijken. Toch hadden de auto’s er veel realistischer uit kunnen zien.Er is geen informatie beschikbaar over het budget van Young Sheldon en dit zou invloed kunnen hebben op de auto’s. Maar als we echt helemaal eerlijk zijn, had er wel iets meer aandacht besteed mogen worden aan de CGI.

Te streamen op...


Young Sheldon is te streamen op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory' heeft alles te danken aan dit personage
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory' heeft alles te danken aan dit personage

Penny was eigenlijk het belangrijkste personage in 'The Big Bang Theory'.

Jaren na de finale wordt The Big Bang Theory nog geprezen om de realistische weergave van een vriendengroep, waarin mensen voorkomen die normaal niet de hoofdrol spelen in een serie: niet al te aantrekkelijk, vol eigenaardigheden en erg slim, maar zonder sociale vaardigheden.

Om ons op een natuurlijke manier een blik op hun wereld te geven, was er het personage Penny. Zij was absoluut geen genie en worstelde voortdurend met geldproblemen en haar carrière. Ze kwam terecht in een groep met mensen die ze nog nooit had ontmoet, maar deed haar best om erbij te horen.

Hart en ziel


Hoewel sommige kijkers vanaf het begin al geen fan waren van Penny en haar oppervlakkig vonden naast de vier mannelijke genieën, was Penny eigenlijk al die tijd het hart en ziel van de serie. De serie richtte zich sterk op het liefdesverhaal tussen haar en Leonard, maar het was onmogelijk om niet op te merken hoe haar relaties met andere personages door de jaren heen zijn veranderd.

In het begin was ze een volslagen vreemde en behandelden alle vier de vrienden haar als zodanig. Sheldon sloot zich voor haar af, Howard was respectloos en gedroeg zich als zijn griezelige zelf, Raj kon geen woord tegen haar uitbrengen. Het was een grote ramp. Maar naarmate de seizoenen vorderden, veranderde alles.

Duwtje in de rug


Doordat ze oprecht geïnteresseerd was in een vriendschap met hen allemaal, won Penny hun vertrouwen. Vanuit het perspectief van de jongens was Penny enorm belangrijk. Ze was een buitenstaander die hen vriendelijkheid toonde, en ze zorgde ervoor dat ze zich meer open stelden voor de buitenwereld.Ze was eigenlijk het duwtje in de rug voor de persoonlijke groei van elk personage. Daarom zou de serie simpelweg niet werken zonder haar. Bekijk The Big Bang Theory op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk nieuws over het tweede seizoen van 'Squid Game'
Series / Nieuws

Eindelijk nieuws over het tweede seizoen van 'Squid Game'

Eindelijk wat nieuws over het tweede seizoen van 'Squid Game'.

Na het wereldwijde succes van Netflix's Squid Game wachten we natuurlijk allemaal op het tweede seizoen. Een tweede seizoen werd al in 2022 bevestigd maar sinds die tijd is er niet heel veel informatie meer gedeeld.

Nu lijkt de lancering van het tweede seizoen toch echt dichterbij te komen.
Squid Game seizoen 2 staat gepland om ergens in 2024 in première te gaan, hoewel de exacte releasedatum nog altijd niet is aangekondigd.

Snel


Op basis van opnamedata en overige details wordt door de fans verwacht dat het al vroeg in het jaar zou kunnen verschijnen. Het eerste seizoen van Squid Game werd uitgebracht in september 2021.

Er zullen aanzienlijke veranderingen zijn in de cast, terwijl verschillende sleutelpersonages gelukkig ook nog steeds betrokken zijn bij het tweede seizoen. Seong Gi-hun (Lee Jung-jae), ook bekend als Speler 456, is het belangrijkste personage dat terugkeert.

Nieuwe acteurs


Onder de nieuwe acteurs zijn bijvoorbeeld Yim Si-wan, die schitterde in Unlocked en Kang Ha-neul van The Pirates: The Last Royal Treasure.Het tweede seizoen van Squid Game wordt verwacht het verhaal van het eerste seizoen voort te zetten, maar er is nog geen duidelijkheid over wat het specifieke plot zal zijn. Maker Hwang Dong-hyuk heeft gezegd dat hij de thema's van ongelijkheid en klassenstrijd dieper wil verkennen in het tweede seizoen.

Fans


Sommige fans suggereren dat Gi-hun wraak zou kunnen zoeken en zou kunnen proberen de rangen van de organisatie achter 'Squid Game' te infiltreren, hun operaties aan de wereld bloot te leggen of hen zelfs rechtstreeks uit te dagen.Kijk deze serie op Netflix. omschrijving.

Game' en 'The Glory' (699 views)


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoop voor fans van The OA?: "Ik denk er nog elke dag aan"
Series / Nieuws

Hoop voor fans van The OA?: "Ik denk er nog elke dag aan"

Na de abrupte annulering van de serie The OA hoopt Brit Marling nog steeds op een waardig afscheid.

De productie van de serie The OA werd in 2019 abrupt geannuleerd door Netflix na slechts 2 seizoenen. Brit Marling, de scenariste die ook de rol van Prairie Johnson vertolkt, geeft bij Vulture aan dat ze nog steeds hoopt dat The OA een waardiger afscheid kan krijgen.

Seizoen 1 van The OA kwam uit in 2016 en werd ontvangen met uitstekende commentaren. Er kwamen snel plannen voor meerdere seizoen en de serie zou een nieuw paradepaardje worden dat Netflix veel krediet moest opleveren in de filmwereld. Het tweede seizoen werd nog positiever onthaald, met een score van 92% op RottenTomatoes. Daarna werd de serie echter gecanceld door Netflix.

"Zo triest"


De annulering was een enorme teleurstelling voor de fans van het sci-fi drama. Maar ook voor de makers, blijkt uit de reactie van Marling bij Vulture:

"Wat zo triest is, is dat we zelfs gesmeekt hebben bij onze leidinggevenden. Sommige fans zijn boos maar ik probeer ze uit te leggen: De mensen die er echt bij waren om het te maken vonden het ook geweldig en hebben er alles voor gegeven."

Hoopvol


Maar er zit ook een hoopvolle noot in het interview. Marling heeft The OA nog niet helemaal achter zich gelaten: "Ik denk er de hele tijd aan. En een deel van mij voelt dat het nog kan. In mijn hoofd begrijp ik dat het voorbij is. Maar in mijn lichaam heb ik het gevoel dat het iets is dat sluimert. Als de juiste omstandigheden zich weer voordoen, zal het groeien. Dat denk ik echt."Wil je de twee sterk ontvangen seizoenen van The OA graag kijken, dan vind je deze nu hier op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lugubere spelshow zet de boel flink op stelten en klapt direct de Netflix top 10 binnen
Series / Nieuws

Lugubere spelshow zet de boel flink op stelten en klapt direct de Netflix top 10 binnen

De spelshow-variant van 'Squid Game' scoort direct uitstekend op Netflix.

De Zuid-Koreaanse serie Squid Game is één van de best bekeken series ooit op Netflix. Sinds kort is er een echte spelshow die op de serie is gebaseerd. Squid Game: The Challenge scoort uitstekend in haar eerste dagen op Netflix. Het is de best bekeken serie van het moment.

De spelshow laat een 'echte' Squid Game zien. De spelers strijden om een geldbedrag van maar liefst 4,56 miljoen dollar, het hoogste geldbedrag dat tot op heden door één iemand gewonnen kan worden in een tv-show.

Kritiek


De spelshow wordt lang niet zo hogelijk gewaardeerd als de serie en er is ook veel kritiek op de show. In de serie wordt natuurlijk juist aangegeven dat de entertainmentwereld ervoor moet waken om menselijk leed te gebruiken voor entertainment-doeleinden. Best wrang dat dus juist daar een spelshow van gemaakt wordt.

De eerste vijf afleveringen staan nu op Netflix. Op 29 november volgen de andere afleveringen, met de grote seriefinale in december. Kijk de serie hier op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Guy Ritchie's 'The Gentlemen'- serie van Netflix, eerste foto's online gedropt
Series / Foto's

Guy Ritchie's 'The Gentlemen'- serie van Netflix, eerste foto's online gedropt

Ritchie bewerkt zijn succesvolle misdaadfilm met de nodige kleurrijke schurken tot een serie.

The Gentlemen uit 2019 was een succes. De actiekomedie over verarmde Britse adel en een cannabishandel bood een vermakelijke verhaal met een ijzersterke cast. Netflix ontwikkelt nu een serie gebaseerd op Britse adel en Britse boeven.

De oorspronkelijke acteurs zien we niet meer terug, maar met namen als Vinnie Jones en Giancarlo Esposito hoeft de kijker zich geen zorgen te maken. Op X - Twitter zijn onlangs de eerste foto's gedropt.

Elementen uit de film


Ritchie zelf zal de serie schrijven, regisseren en produceren, en het betreft een nieuw verhaal met elementen uit de film. In de hoofdrollen zien we Theo James (The White Lotus) en Kay Scodelario (The Maze Runner

James speelt de aristocratische Eddie die iets wil doen met het vervallen landgoed van zijn familie. Vervolgens komt hij erachter dat dit landgoed wordt gebruikt als een gigantische cannabis-plantage.

Nodige te stellen


Ook de serie belooft de nodige Britse penoze in bijpassende, al dan niet glimmende outfits. Eddie zal duidelijk het nodige te stellen krijgen met deze vage 'handel'.The Gentlemen wordt in de loop van 2024 verwacht op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who' seizoen 15 wordt radicaal anders: Showrunner onthult nieuwe plannen
Series / Nieuws

'Doctor Who' seizoen 15 wordt radicaal anders: Showrunner onthult nieuwe plannen

Na een flink jubileumfeest staat de vijftiende Doctor te trappelen om te beginnen.

De langlopende hitserie Doctor Who maakt zich op voor een vijftiende seizoen en showrunner Russel T. Davies, die de serie weer nieuw leven heeft ingeblazen, onthult zijn plannen voor het nieuwe avontuur.


Momenteel wordt het tweede seizoen gefilmd waarin acteur Ncuti Gatwa de rol van de Doctor speelt, ondanks dat de vijftiende Doctor nog moet debuteren. Davies laat ons alvast weten wanneer we dat seizoen kunnen verwachten.

Script al ingeleverd


Nu de 60-jarig jubileumspecials eraan zitten te komen en Gatwa nog moet debuteren onthult Davies dat hij het script voor het vijftiende seizoen al ingeleverd heeft en er van uit gaat dat het in mei van 2025 in première gaat. Hij vertelt:

"Als ik een beetje hyper klink, is dat omdat ik vanmorgen het Doctor Who script heb ingeleverd wat in mei 2025 te zien zal zijn. Het is echt gloednieuw. Het wordt iets wat we nog nooit hebben gedaan. Het is zo'n bizarre aflevering, ik heb er een heel schema bij moeten leveren om uit te leggen wat er allemaal gebeurt."

Nieuwe ronde, nieuwe kansen


Naast het aangekondigde vijftiende seizoen heeft Davies nog veel meer plannen met Doctor Who. Hij heeft een ambitieus meerjarenplan dat sinds de verhuizing van de BBC naar Disney een enorme omvang zal aannemen.Kijk alle afleveringen van Doctor Who op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deelnemers willen Netflix aanklagen na 'Squid Game: The Challenge'
Series / Nieuws

Deelnemers willen Netflix aanklagen na 'Squid Game: The Challenge'

Dit programma-idee heeft duidelijk niet goed uitgepakt voor het streaming-platform.

De Koreaanse dramaserie Squid Game is een daverende hit. Netflix dacht met een reality-spelshow voort te borduren op dit succes. Dat het platform de plank heeft misgeslagen is nog zachtjes uitgedrukt.

Deadline bericht dat deelnemers aan de spelshow van plan zijn om een rechtszaak aan te spannen wegens fysieke verwondingen. Deze zouden zij hebben opgelopen tijdens de opnames.

Hoge prioriteit


Vooralsnog gaat het hier om anonieme deelnemers. Het betreft klachten als gevolg van onderkoeling en zenuwbeschadiging. Deze zijn volgens de klagers het gevolg van urenlang in de houding staan bij lage temperaturen.

Een woordvoerder van Squid Game: The Challenge reageerde als volgt: "Er is op dit moment nog geen officiële aanklacht ingediend. Het welzijn van onze kandidaten heeft hoge prioriteit".

David en Goliath


Frappant genoeg is het advocatenkantoor al wel bekend, het betreft Expres Solicitors.Daniel Slade, de CEO van dit kantoor, gaf de volgende verklaring: "We begrijpen dat mensen deze zaak zien als een klassieke strijd van David tegen Goliath: een aantal individuen tegen een enorm bedrijf. Onze cliënten dachten aan een leuk programma mee te doen en zijn in plaats daarvan met blijvend fysiek letsel achtergebleven".

Waar te zien?


Squid Game: The Challenge kun je streamen op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Na het eerste deel, zien we nu ook het tweede deel van deze avontuurlijke scif-actiereeks in Netflix Top 10
Films / Nieuws

Na het eerste deel, zien we nu ook het tweede deel van deze avontuurlijke scif-actiereeks in Netflix Top 10

Eerder deze week zagen we 'The Hunger Games' in de Netflix Top 10. Deze is nu verder gestegen en heeft ruimte gemaakt voor het tweede deel in de Top 10.

De eerste film stond eerst op de tiende plek, nu op de achtste. Op de tiende plek zien we nu The Hunger Games: Catching Fire.

Sinds The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes in de bioscoop is te zien, weten de eerdere films, waar deze een prequel van is, Netflix-kijkers weer te boeien.

Foutloos en intelligent


The Hunger Games: Catching Fire weet het op IMDb goed te doen met een 7.5/10. Op Rotten Tomatoes pakt de film een gemiddelde van 90%. Een van de critici zegt, "Het draagt ​​niet alleen bij aan de basis die zijn voorganger heeft gelegd, maar verbetert deze op bijna elk gebied."

Bij MovieMeter scoort de film 3.41/5 en zegt een van de kijkers over de film, "Francis Lawrence neemt de regiestoel over en houdt het tempo er flink in. Intelligent vervolg op 'The Hunger Games' is opnieuw foutloos geacteerd en scoort nog hoger op het gebied van de special effects."

Synopsis


Katniss Everdeen en Peeta Mellark starten aan hun Zegetour langs alle andere districten. Tegelijkertijd moeten ze President Snow zien te overtuigen van hun liefde voor elkaar. Anders zullen de gevolgen niet te overzien zijn.Niet lang daarna kondigt Het Capitool de 75ste editie aan van de Hongerspelen. De regels die daarvoor gelden, doen iedereen onaangenaam verrassen.

Regie en cast


De regisseur van de film is Francis Lawrence, hij regisseerde ook alle opvolgende delen van deze reeks waaronder de prequel die nu in de bioscoop draait.

Een hoop namen uit de eerste films zien we terugkeren in dit deel waaronder Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Donald Sutherland en Woody Harrelson. Nieuwe namen zijn onder meer Philip Seymour Hoffman, Lynn Cohen en Jeffrey Wright.

Netflix


Kijk The Hunger Games: Catching Fire, de eerste film en de twee opvolgende delen zeker een keer bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki' seizoen 2 had bijna een heel ander einde
Series / Nieuws

'Loki' seizoen 2 had bijna een heel ander einde

Een van de makers van de succesvolle serie doet een opmerkelijke onthulling over het einde.

Zoals het er nu voor staat, is Loki (Tom Hiddleston) de bewaker van de World Tree, en dient hij als de batterij die het oneindige multiversum aandrijft.

Ooit was dit einde van seizoen 2 (en van de serie als geheel) echter heel anders volgens Loki-regisseur Aaron Moorhead.

Een grotere impact


Het oorspronkelijke plan was namelijk een einde waarin de World Tree geen rol zou spelen. In plaats daarvan zou de Asgardian de Time Loom redden en de troon bestijgen.

Aldus Moorhead:

"Er lag een versie van het script klaar waarbij het einde anders was. Maar we voelden ons er niet helemaal lekker bij. In die versie zou Loki niet de Loom hebben vernietigd. Hij zou de Loom hebben gered door te imploderen en vervolgens de troon bestijgen."Goede overweging


Volgens de makers (waaronder Moorhead) was een groter offer nodig om het einde echt betekenis mee te geven:

"Het probleem was dat Loki niks zou hoeven opofferen en daarom vonden we dat hij de Loom moest vernietigen en vervolgens de verantwoordelijkheid ervan moest overnemen. Dat voelde als precies de goede keuze. Dat was een belangrijk moment in de ontwikkeling van dit seizoen."

Kijken maar!Loki seizoen 2 is nú te streamen via Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans betreuren deze gemiste kans in 'Yellowstone' seizoen 6
Series / Nieuws

Fans betreuren deze gemiste kans in 'Yellowstone' seizoen 6

Fans hadden een nieuw Dutton familielid kunnen ontmoeten in seizoen 6 van 'Yellowstone'.

Wanneer de hoofdrolspeler vertrekt, is er geen goede manier om de serie te eindigen. Of het nu komt door een conflict of gewoon door een slechte planning: het betekent dat kijkers het verhaal niet van begin tot einde te zien krijgen. Helaas is dat precies het geval bij Yellowstone.

Hoewel het nu duidelijk is dat de annulering niet het einde betekent voor het Yellowstone-universum, zijn veel kijkers niet zo enthousiast over de spin-offs als over de originele serie. Het is dus ook niet zeker dat alle fans zullen blijven kijken.

Nieuw familielid


Het einde van de serie wordt nog frustrerender nu er allemaal nieuws over naar buiten komt. Fans gaan wel vaker theorieën bedenken na het einde van een serie, waarvan niemand zeker weet of ze waar zijn. Dit is echter anders als het nieuws ook daadwerkelijk bevestigd wordt door het productieteam.

Een van de nieuwtjes die onlangs bekend zijn geworden, is dat fans door de annulering een nieuw lid van de Dutton-familie mislopen. Cory Asbury heeft verklaard dat hij was gecast voor seizoen 6. In een interview met Taste of Country zei hij daar het volgende over:

Verloren broer


"Ik was er enthousiast over en baalde toen het werd geannuleerd. Zo jammer. [Zijn vrouw] Anna gaf mij toestemming. En onze kinderen zeiden: ‘Oké, cool, we gaan in Montana wonen'", vertelde hij.De acteur en zanger zou in seizoen 6 verschijnen als de lang verloren broer van Kayce Dutton. Helaas is er verder niet veel informatie beschikbaar over het personage of zijn verhaallijn, omdat de serie ver voor seizoen 6 werd gecanceld.

Toch nog een kans?


Het enige goede nieuws voor Asbury is dat er kleine kans is dat Kayce toch in de franchise te zien zal zijn, als er in de film 2024 een plekje voor hem is. Bekijk Yellowstone op SkyShowtime.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.