search
Bloederige Netflix-serie over de bokswereld scoort bijna 90% op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Bloederige Netflix-serie over de bokswereld scoort bijna 90% op Rotten Tomatoes

Boksen en corruptie? Dat klinkt als goede ingrediënten voor een spannende misdaadserie.

Ben je op zoek naar een nieuwe en mysterieuze serie vol actie? Zoek dan niet verder, want deze serie heeft het allemaal. Bovendien is de serie gewoon op Netflix te streamen. Dus pak je dekentjes en popcorn er alvast maar bij, want deze serie wil je ongetwijfeld meteen bingen.

Er is bijna niemand die niet van een goed mysterie houdt. Combineer dit met aangrijpende situaties, complexe personages en een goed complot en je hebt de perfecte serie gevonden.

Bloodhounds


Netflix kwam een tijdje geleden uit met het nieuwe K-drama Bloodhounds. Deze serie scoort nu ongelofelijk hoog, met een 8,1/10 op IMDb en maar liefst 86% op Rotten Tomatoes. Maar waar gaat deze serie eigenlijk over?

Kim Geon-woo en HongWoo-jin werken als boksers, maar ontdekken dan de wereld van woekerleningen waar zij veel meer geld mee kunnen verdienen. Hun beperkte ervaring wordt hun grootste vijand als ze verzeild raken in problemen met de corrupte CEO, Kim Myeong-gil.

Goede recensies


De serie blinkt volgens Rotten Tomatoes criticus Jae-Ha Kim uit in de bromance tussen de twee hoofdpersonages, maar geeft ook een brute kijk op moraliteit. Andere recensenten zeggen dat de serie vol spanning zit en dat het lijkt alsof je een eersteklas ticket hebt voor een bloedige bokswedstrijd.



Stream Bloodhounds op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen