search
Totaal andere plannen voor 'Bridgerton' seizoen 3: Polin moet even wachten
Series / Nieuws

Totaal andere plannen voor 'Bridgerton' seizoen 3: Polin moet even wachten

Is er te snel een besluit genomen over seizoen 3 van Bridgerton?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De fans van Bridgerton hebben een hele waslijst aan wensen voor seizoen 3, maar de kans is heel groot dat deze niet vervuld gaan worden. Elk seizoen staat er een ander koppel centraal, maar fans zijn nog niet uitgekeken op het koppel van seizoen 2.

De laatste aflevering van seizoen 2 concludeerde het verhaal van Anthony (Jonathan Bailey) en Kate (Simone Ashley) en maakte zo plaats voor het nieuwe koppel van seizoen 3: Penelope (Nicola Coughlan) en Colin (Luke Newton). Maar is het verhaal van Anthony wel echt al helemaal rond?

De wensen van fans


De relatie tussen Kate en Anthony begon niet helemaal zoals de burggraaf had gewild, maar uiteindelijk wonnen zijn gevoelens. Kate is nu de nieuwe burggravin en zal de taken van Violet Bridgerton overnemen. Londen is echter heel goed in het verspreiden van roddels en onaangename blikken en Kate zal in het middelpunt komen te staan van dit drama.

Dit is in seizoen 2 echter niet aan bod gekomen en ook in seizoen 3 zal dit helaas niet de focus zijn. Toch zouden fans graag willen zien hoe het nieuwe koppel hiermee omgaat. Bovendien hebben Kate en Anthony hun angsten aan elkaar verteld en deze plotlijn hangt nu een beetje als een onbeantwoord en open einde aan de waslijn te wapperen.

Een nieuwe Bridgerton


Een ander kritiekpunt van fans is al eerder aan bod gekomen: er is geen focus op de baby’s van de gravinnen. Daphne heeft in seizoen 1 een kind gekregen met Simon, maar dit heeft nooit echt veel aandacht gekregen.



Fans hopen dan ook dat dit niet het geval zal zijn met Kate en Anthony. Hopelijk blijven zij een belangrijk onderdeel van de serie en worden zij niet klakkeloos aan de kant geschoven, omdat hun seizoen voorbij is.

Te streamen op Netflix


Stream Bridgerton op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen