search
Dit zijn de 8 meest opvallende Netflix-series in december

Dit zijn de 8 meest opvallende Netflix-series in december

Deze maand zijn er weer enorm veel goede Netflix-hits te ontdekken.

Glenn Walsh
Netflix zet in december weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de acht grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.Sweet Home (seizoen 2)Verschijnt op: Vrijdag 1 december
Genre: Drama / Fantasy / Horror
Kijk op: Netflix

Synopsis: Terwijl mensen in woeste monsters veranderen en terreur zaaien, vechten een gekwelde tiener en zijn buren voor hun leven — en om hun menselijkheid te behouden.

The Rookie (seizoen 1)Verschijnt op: Vrijdag 1 december
Genre: Actie / Misdaad / Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: Na een ingrijpend incident jaagt een 45-jarige man zijn droom na om politieagent te worden. Nu moet hij aan zichzelf en zijn superieuren van de LAPD bewijzen dat hij het aankan.

Squid Game: The Challenge (seizoen 1 - aflevering 10)Verschijnt op: Woensdag 6 december
Genre: Spelprogramma / Reality-TV
Kijk op: Netflix

Synopsis: 456 echte spelers worden ondergedompeld in de wereld van 'Squid Game' en stellen hun vaardigheden en karakter op de proef voor een bedrag van maar liefst 4,56 miljoen dollar.

My Life with the Walter Boys (seizoen 1)Verschijnt op: Donderdag 7 december
Genre: Drama / Romantiek
Kijk op: Netflix

Synopsis: Wanneer een tragedie het leven van een tiener overhoop haalt, gaat ze bij het grote gezin van haar voogd in een klein dorp wonen. Daar leert ze over liefde, hoop en vriendschap.

Car Masters: Rust to Riches (seizoen 5)Verschijnt op: Woensdag 13 december
Genre: Reality-TV
Kijk op: Netflix

Synopsis: Het team van Gotham Garage renoveert een bonte verzameling auto's en trucks die ze steeds inruilen om uiteindelijk een prachtauto te bouwen en voor veel geld te verkopen.

Kuş Uçuşu (seizoen 2)Verschijnt op: Donderdag 14 december
Genre: Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: Een jonge fan wurmt zich naar binnen bij de redactie van een ervaren presentator. Ze krijgt te maken met de donkere kant van ambitie, afgunst en gezien willen worden.

The Crown (seizoen 6 - deel 2)Verschijnt op: Donderdag 14 december
Genre: Biografie / Drama / Geschiedenis
Kijk op: Netflix

Synopsis: Op waargebeurde feiten gebaseerde fictieve dramaserie over het leven van koningin Elizabeth II en over de politieke en persoonlijke gebeurtenissen die haar bewind hebben gevormd.

Berlín (seizoen 1)Verschijnt op: Vrijdag 29 december
Genre: Actie / Misdaad / Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: In zijn glorietijd, vóór de gebeurtenissen van 'La casa de papel', ontmoet Berlin in Parijs een uitgelezen team om een van zijn meest ambitieuze overvallen ooit te plannen.
Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.

Aanbevolen artikelen