search

Ons nieuws van zaterdag 25 november 2023

'Our Flag Means Death'-acteur vindt seizoen 3 helemaal niet nodig
Series / Nieuws

'Our Flag Means Death'-acteur vindt seizoen 3 helemaal niet nodig

Laat seizoen 3 van Our Flag Means Death maar zitten! Seizoen 2 was het perfecte einde.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een finale heeft heel veel invloed op hoe een serie onthouden wordt. Denk maar eens aan de teleurstellende finale van Game of Thrones die in één keer acht jaar heeft verpest. Dit is dan ook precies wat Our Flag Means Death wil voorkomen.

De piratenromcom Our Flag Means Death heeft recentelijk zijn tweede seizoen met een knaller afgesloten. De finale was zelfs zo goed dat heel veel fans nu smeken om geen derde seizoen te maken.

Een fantastisch tweede seizoen


Ook acteur Taika Waititi (Ed, beter bekend als Blackbeard) sluit zich aan bij dit idee van de fans. Hij denkt dat de seizoensfinale perfect was en aanvoelde als "een natuurlijk einde van het verhaal [van Ed en Stede]".

De acteur sluit een derde seizoen echter nog niet helemaal uit en heeft voorgesteld dat seizoen 3 door kan gaan zonder hem en Rhys (Stede). Op deze manier zou de serie zich op andere verhalen kunnen focussen.

Een belangrijke beslissing


De beslissing van seizoen 3 is een hele belangrijke, want het is onwaarschijnlijk dat OFMD meer dan 3 seizoenen kan hebben. Waititi’s schema is namelijk zo druk en hij denkt dat drie seizoenen "zo lang is als je iemand kunt vasthouden die vijftig dingen tegelijk doet".Stream Our Flag Means Death op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volledige twist voor 'Loki' finale: mega grote verandering in concept art
Series / Nieuws

Volledige twist voor 'Loki' finale: mega grote verandering in concept art

Beeldend kunstenaar Jackson Sze laat zien hoe de finale van Loki er eigenlijk uitgezien zou hebben.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De artiesten van Loki werken heel hard om een mooie en dramatische finale te maken, waar zowel fans als de acteurs van kunnen genieten. Hier hoort dan ook nieuwe conceptuele kunst bij, want het is in het begin altijd de vraag hoe alles er precies uit gaat zien.

Jackson Sze, één van de beeldend kunstenaars van Marvel Studios voor Loki deelde onlangs een foto van hoe de God of Stories er eerder uitzag. Dit is best te vergelijken met hoe Loki er nu uitziet, maar op het kunstwerk van Sze had Loki een mysterieus paars kristal vast.

Grote veranderingen


Het was niet altijd de bedoeling dat het seizoen op deze manier zou eindigen. Daarom zijn er ook meerdere versies van Loki uitgedacht.

Het was voor de beeldend kunstenaars dus een hele opgave om de perfecte versie van Loki uit te kiezen. Volgens Sze was voor hen vanaf het "begin van de ontwikkeling bekend dat Loki aan het eind van dit seizoen in een hogere macht zou transformeren".

Een ander uiterlijk


Dat is dan ook de reden dat Sze in zijn ontwerp aan het experimenteren was met Loki's uiterlijk van seizoen 1 en zijn lange geschiedenis in de MCU.

Bekijk op instagram


In zijn bericht bedankt Sze zijn getalenteerde team en liet hij weten hoe bevoorrecht hij zich voelde om aan dit seizoen te mogen werken.

Stream Loki op Disney+


Stream Loki op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijk nu de eerste teaser van de 'Doctor Who'-special, vanavond te zien op de BBC!
Series / Trailer

Kijk nu de eerste teaser van de 'Doctor Who'-special, vanavond te zien op de BBC!

Vanavond om 19:30 u is The Star Beast te zien, hier krijg je alvast een voorproefje.

Vanavond is de aftrap van de vertrouwde Doctor Who-specials. In The Star Beast zien we David Tennant terugkeren als de Veertiende Doctor samen met zijn metgezel Donna (Catherine Tate).

De Doctor was genoodzaakt om Donna's geheugen te wissen om haar leven te redden. In de teaser legt hij uit waarom dit zo moet blijven ondanks een nieuwe dreiging.

Belangrijke rol


Hoewel er niet heel veel over de plot bekend is, was al langer bekend dat het nieuwe personage Shirley Anne (Ruth Madeley) een belangrijke rol zou spelen.

In de teaser zien we hoe de Doctor cruciale zaken met Shirley Anne bespreekt dus we zullen duidelijk meer van haar te zien krijgen.

Altijd de Doctor


Op Youtube zijn de fans te spreken over de Doctor. "Ik vind het geweldig hoe de Tiende [Doctor] duidelijk anders is dan de Veertiende, maar de herinneringen zijn duidelijk gekleurd door die van Tien," aldus @burningrabbit7278. Ook @JMGaming-no6zl is positief: "Ook al is David Tennant in 2010 vertrokken bij de serie, hij speelt de rol van de Doctor nog steeds uitmuntend".

De eerste special getiteld Star Beast is vanavond om 19:30 u te zien op BBC1. Na de drie specials start het nieuwste seizoen met Ncuti Gatwa als Vijftiende Doctor. De eerste Doctor Who-special is vanaf 25 november te streamen op Disney+. Het is de bedoeling dat Doctor Who op Disney+ Nederland komt.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verschijningsdatum 'Invincible' seizoen 2 deel 2 eindelijk bekend gemaakt door showrunner
Series / Nieuws

Verschijningsdatum 'Invincible' seizoen 2 deel 2 eindelijk bekend gemaakt door showrunner

Er is eindelijk iets meer duidelijkheid over het tweede deel van deze brute superheldenserie.

Alle fans van Invincible hebben jarenlang gewacht op het tweede seizoen. Nu is deze eindelijk uit, maar deel 2 van seizoen 2 laat nog even op zich wachten. Wanneer kunnen we deze laatste afleveringen eigenlijk verwachten?

Het komt steeds vaker voor dat series hun seizoenen opdelen in twee delen. Dit was bijvoorbeeld ook het geval bij seizoen 4 van zowel Stranger Things als You.

De verschijningsdatum


De opsplitsing van seizoen 2 was volgens showrunner Simon Racioppa nodig omdat er "een aantal problemen naar voren kwamen". Wat deze problemen precies zijn is onbekend. Er is toen besloten dat het eerste gedeelte van seizoen 2 in 2023 uit zou komen en het tweede gedeelte pas in 2024.

De keuze om het seizoen op te splitsen was snel gemaakt, want dit was de enige optie waarbij fans niet nog langer zouden hoeven te wachten. Maar wanneer gaat deel 2 dan precies in première?

Wanneer precies?


Racioppa liet weten dat seizoen 2 "na een paar maanden" in première gaat. Animatieseries hebben een lange doorlooptijd nodig dus het is zeer waarschijnlijk dat deel 2 pas in mei 2024 of zelfs pas in de zomer te zien zal zijn.Stream Invincible op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bridgerton' seizoen 3 update: eindelijk meer duidelijkheid over releasedatum
Series / Nieuws

'Bridgerton' seizoen 3 update: eindelijk meer duidelijkheid over releasedatum

Alle hoop dat 'Bridgerton' seizoen 3 dit jaar nog zou verschijnen is inmiddels vervlogen.

Er is goed nieuws voor kijkers van Bridgerton! Althans, het nieuws zelf is misschien niet precies wat fans wilden horen. Maar na al het wachten geeft deze update in ieder geval wat duidelijkheid.

Veel fans van Bridgerton hoopten dat het derde seizoen in december van dit jaar nog uit zou komen. Naarmate de tijd vorderde leek dat echter steeds onwaarschijnlijker te worden, want er is nog geen releasedatum bekend gemaakt en ook nog geen promotiemateriaal verschenen.

Geen grote onthulling


Nu is er eindelijk wat meer duidelijkheid voor fans, aangezien actrice Nicola Coughlan (Penelope Featherington) heeft bevestigd dat het nieuwe seizoen in 2024 zal verschijnen. Dat betekent dus helaas wel dat we nog een tijdje geduld moeten hebben.

De actrice sprak in een interview met The Six O'Clock Show voor het eerst sinds de SAG-AFTRA-staking over Bridgerton. Hoewel velen dachten dat Coughlan misschien een grote onthulling zou doen, bleef dat uit. Wel gaf de actrice wat informatie over de inhoud van het seizoen en een richtlijn voor de release.

Ongeduldig


Coughlan zei onder andere dat ze zelf ook nog geen releasedatum heeft: "Ik heb zoiets van: ‘Jij denkt dat je ongeduldig bent? Je hebt geen idee hoe ongeduldig ik erover ben.’ Het komt eindelijk uit in 2024 en het was een van de beste ervaringen die ik ooit heb gehad. Ik wil gewoon dat mensen het nu zien. Ik heb nog geen datum, dus ik controleer elke dag mijn e-mails".Helaas valt er verder niet veel te zeggen over seizoen 3. Wat wel bekend is, is dat het seizoen zich zal concentreren op het liefdesverhaal tussen Colin Bridgerton en Penelope Featherington. Volgens hetzelfde interview met Nicola zal het seizoen een paar klassieke romcom-elementen bevatten. Bekijk de vorige seizoenen van Bridgerton op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De 'Peaky Blinders'-film: wat kunnen we verwachten en welke vragen moeten beantwoord worden?
Series / Featured

De 'Peaky Blinders'-film: wat kunnen we verwachten en welke vragen moeten beantwoord worden?

Zullen deze open vragen beantwoord worden in de vervolgfilm over Tommy Shelby?

Het succes van de serie heeft er toe geleid dat er nu een film aankomt waarin Cillian Murphy zijn rol als de mysterieuze, gecompliceerde Shelby overdoet. Het slot van seizoen 6 biedt wat dat betreft genoeg stof.

Aan het einde van de serie steekt Tommy zijn caravan in brand en rijdt op een wit paard de spreekwoordelijke zonsondergang tegemoet. De film moet nu onthullen wie zijn bedrijf runt, wie de Blinders runt, en of Tommy het nieuws omtrent zijn valse diagnose überhaupt met zijn familie heeft gedeeld.

Opvolger onbekend


De serie heeft zich nooit beziggehouden met de vraag wat er met de Shelby Company gaat gebeuren. Tommy is de oprichter van dit import- en exportbedrijf maar een opvolger is op dit moment nog niet bekend.

Natuurlijk is daar ook het leiderschap van de Blinders. Gedurende het slotseizoen zien we Tommy's buitenechtelijke zoon Duke (Conrad Khan) steeds meer taken op zich nemen. Het feit dat zijn vader iets in Duke's oor fluisterde tijdens de laatste familiebijeenkomst geeft natuurlijk te denken in dit opzicht. De film kan hier duidelijk uitkomst in brengen.

Volgende stap


De allergrootste vraag is tenslotte of Tommy van plan is om terug te keren naar zijn familie. Door een valse diagnose wist iedereen niet beter dan dat Tommy een dodelijke ziekte had. Het meest voor de hand liggende is dat hij aan een nieuw hoofdstuk aan zijn leven begint door dit positieve nieuws met zijn naasten te delen.Tommy kennende staat dit echter allesbehalve vast. Hij is nu eenmaal een man die telkens voor verrassingen weet te zorgen. Het vervolg op Peaky Blinders zal wat dat betreft onthullen wat Tommy's volgende stap is. Kijk Peaky Blinders op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Easter egg voorspelde de eerste schokkende dood in 'The Fall of the House of Usher'
Series / Nieuws

Easter egg voorspelde de eerste schokkende dood in 'The Fall of the House of Usher'

We hadden deze gruwelijke scène in 'The Fall of the House of Usher' misschien wel kunnen zien aankomen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op het eerste gezicht lijkt The Fall of the House of Usher een eigentijdse blik op het gelijknamige korte verhaal van Edgar Allan Poe. Maar als je wat beter kijkt, zie je dat de serie vol zit met verwijzingen naar andere verhalen van de schrijver. Bovendien verklapte een verborgen hint in The Fall of the House of Usher stiekem al de dood van het eerste familielid.

Van namen en verhaallijnen tot sterfgevallen en visuele metaforen: bijna elk element in The Fall of the House of Usher is geïnspireerd op het werk van de beroemde horrorauteur. Maar naast verwijzingen naar de werken van Poe, bevat de serie ook easter eggs die verwijzen naar verschillende projecten van regisseur Mike Flanagan.

Rave van Perry


De jonge Roderick en Madeline hebben bijvoorbeeld een planchette in de serie, hetzelfde Ouija-bord dat wordt gebruikt in de film Ouija: Origin of Evil van Flanagan. Een ander soortgelijke verwijzing in The Fall of the House of Usher voorspelt op subtiele wijze de eerste dood binnen de Usher-familie.

In aflevering 2, "The Masque of Red Death", organiseert Perry een exclusieve rave in een verlaten fabriek, die vroeger deel uitmaakte van zijn vaders bedrijf. Perry wil hiermee snel geld verdienen, maar dat gaat flink mis. Zodra Perry als verrassing de sprinklers aanzet, stroomt er zuur over alle gasten. Dit veroorzaakt de dood van alle aanwezigen, op Morelle Usher na.

Masker


Naar deze gruwelijke gebeurtenis werd al eerder in de serie gehint, door Jenny's masker. Alle gasten van de rave dragen maskers, maar het masker van Jenny valt op omdat deze lijkt op het masker dat de moordenaar draagt in Flanagans horrorfilm Hush.Hoewel deze verwijzing makkelijk over het hoofd kan worden gezien, is het een voorbode van het lijden dat op de loer ligt voor Perry en zijn gasten. Hierdoor is Jenny's masker een van de vele details die de serie verbindt met het overkoepelende universum van de regisseur. Bekijk The Fall of the House of Usher op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Monarch: Legacy of Monsters' maakt een rommeltje van de Monsterverse-mythologie
Series / Featured

'Monarch: Legacy of Monsters' maakt een rommeltje van de Monsterverse-mythologie

De monsters zijn meer dan de moeite waard, maar het maakt het Monsterverse rommelig.

Monarch: Legacy of Monsters speelt zich in verschillende tijdperken af en beslaat de periode 1954 tot de moderne tijd. Hierdoor kan het Monsterverse wat dieper verkend worden.

Het nadeel is dat de plot van de serie ingaat tegen de mythologie zoals we die kennen. De locaties waarop we de Titans zien klopt niet met de tijdlijn.

In tegenspraak


De Apple TV+-serie biedt goede acteerprestaties en introduceert daarnaast maar liefst drie nieuwe Titans. Deze zijn te vinden in Kazachstan, de Filippijnen en Alaska.

Deze locatie is echter in tegenspraak met de film Godzilla: King of the Monsters (2019). De film speelt zich na de huidig serie af, en maakte Titan-locaties bekend. De genoemde locaties in Monarch: Legacy of Monsters zaten hier niet tussen.

Recht trekken


Dit onderdeel is dus niet consistent binnen de wereld van Godzilla, maar de makers hebben mogelijkheden om dit recht te trekken. De Titans zouden om kunnen komen in de loop van de serie, wat verklaart waarom ze later niet meer genoemd werden.Tot slot weten we uit Godzilla vs. Kong (2021) dat de organisatie Monarch al eerder monsters heeft verplaatst, wat ook een oplossing biedt. Op die manier blijft de mythologie van de franchise consistent en voorkom je dat het ongeloofwaardig wordt.

Waar te bekijken?


Monarch: Legacy of Monsters is te streamen op Apple TV+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden uit de volgende grote Marvel-serie
Series / Nieuws

Eerste beelden uit de volgende grote Marvel-serie

Na Loki en het aanstaande Echo krijgen we de spin-off Agatha: Darkhold Diaries.

Terwijl Marvel Studios zich beraadt over de toekomst van het Marvel Cinematic Universe kunnen we als fans van de franchise uitkijken naar een reeks nieuwe series op Disney+. Een van de series die in 2024 verschijnt is Agatha: Darkhold Diaries.

Deze Marvel-serie is een spin-off van de eerste Disney+/Marvel-productie WandaVision die begin 2021 verscheen. In Agatha: Darkhold Diaries zien we meer over het personage Agatha Harkness, gespeeld door Kathryn Hahn.

Agatha


Nu hebben we de eerste beelden vanaf de set van Agatha: Darkhold Diaries, eerder bekend als Agatha: Coven of Chaos. De beelden staan de recente Blu-ray uitgave van WandaVision.

In de beelden zien we Hahn als een latere versie van het personage. Ook komen acteurs als Ali Ahn, Patti LuPone, Sasheer Zamata en Joe Locke voorbij. Locke speelt volgens de geruchten het personage Wiccan.

Geen krachten


De eerste aflevering laat volgens de officiële synopsis Agatha ontsnappen uit een betovering waarin ze vastzit. Ze kan niet wachten om terug te keren naar haar oude leventje, maar ze ontdekt dat ze machteloos is. Ze start aan een gevaarlijke zoektocht om haar krachten terug te krijgen met de hulp van een paar onwaarschijnlijke vrienden.
Door de stakingen in Hollywood is de serie opgeschoven van eind 2023 naar oktober 2024. WandaVision, nog altijd een van de best ontvangen MCU-serie op Disney+, vind je gewoon nog op de streamer.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De meest memorabele Logan Roy-quote volgens Brian Cox: Het is niet wat je denkt
Series / Nieuws

De meest memorabele Logan Roy-quote volgens Brian Cox: Het is niet wat je denkt

Brian Cox vertelt over zijn favoriete Logan Roy-quote, en het is geen scheldtirade.

Brian Cox heeft uit de doeken gedaan wat zijn lievelingsquote is van Logan Roy uit Succession, het personage dat hij vertolkt in de serie. Verbazend genoeg was het niet een quote uit zijn beruchte scheldtirades.

De HBO-serie wordt alom geprezen voor de entertainende en spitsvondige dialogen. Tijdens een interview op Late Night met Seth Meyers bevestigde acteur Brian Cox, die in de serie Logan Roy speelt, dit nogmaals.

Shakespeare


Cox vergelijkt het script van de serie zelfs met het werk van Shakespeare: "Het is bijna poëzie en als er een poëtisch element in het schrijven zit, trekt dat aan. Daarom is Shakespeare zo geweldig, omdat het zo wonderbaarlijk goed gestructureerd is. Poëzie is niet noodzakelijk. Maar alles met een poëtische inslag is nuttig."

Succession, dat al meerdere prijzen won voor zijn geniale script, zit dan ook boordevol legendarische oneliners. Sommige van deze quotes belanden zelfs op t-shirts.

Favoriete quote


Cox bekent tegenover Seth Meyers dat hij zelf ook een favoriete quote heeft. Deze komt uit een scène waarin Logan Roy zijn kinderen een serieuze veeg uit de pan geeft. "Ik hou van jullie, maar jullie zijn geen serieuze mensen," zegt hij tegen zijn verbouwereerde nakomelingen. Bekijk hieronder het fragment. De quote is te horen op 4:35 minuten."Nou eigenlijk is het mijn favoriete zin die ik in de hele serie moest zeggen," zei Cox. "Ik hou van die zin en ik dacht gewoon: 'Waarom heb ik dat niet eerder gezegd?' Ze waren vaak helemaal niet serieus genoeg."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze Netflix Original is zo slecht dat je hem eigenlijk moet zien: 'Drive'
Films / Video/clip/featurette

Deze Netflix Original is zo slecht dat je hem eigenlijk moet zien: 'Drive'

De film weet eigenlijk nergens heel goed te scoren. Je moet de film echt zelf eens moeten zien om te kijken of je het met de rest eens bent.

De Indiase Netflix Original uit 2019 wordt ook wel de goedkope versie genoemd van grote Hollywood kaskrakers zoals Fast and Furious.

Drive wordt ook wel absurd, overdreven lang en vervelend genoemd. Dat was vast niet wat Netflix voor ogen had met deze film.

Pijnlijke cijfers


Op IMDb scoort de bijna tweeëneenhalf uur durende film een pijnlijke 3.2/10. Als we naar de site van Rotten Tomatoes kijken, pakt de film onder de critici eigenlijk helemaal niets met een score van 0%.

"Subtiliteit is niet het sterke punt van de film. Evenmin is duidelijkheid, karakterisering, samenhang of iets anders dat een redelijk mens nodig heeft.", vertelt een van de critici. Bij het publiek op de site scoort de film 31%.

Het verhaal


Een grote dief wil samen met een straatracer een grote overval plegen en een mooie buit binnenhalen.Ze komen terecht in een complex spel van bedrog, waar ieder zijn eigen grote geheimen heeft.

Regie en cast


Drive is geregisseerd door Tarun Mansukhani, hij regisseerde eerder Dostana en Koochie Koochie Hota Hai.In de film zien we Sushant Singh Rajput, Jacqueline Fernandez, Vikramjeet Virk, Sapa Pabbi, Boman Irani, Pankaj Tripathi en Vibha Chhibber.

Netflix


Netflix noemt de film gelikt, een actiethriller en explosief, de mensen die de film gezien hebben, zijn het daar niet mee eens. Kijk Drive bij de streamer en beoordeel zelf of het inderdaad zo'n grote flop is als dat iedereen zegt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de 8 meest opvallende Netflix-series in december
Series / Nieuws

Dit zijn de 8 meest opvallende Netflix-series in december

Deze maand zijn er weer enorm veel goede Netflix-hits te ontdekken.

Netflix zet in december weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de acht grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.Sweet Home (seizoen 2)Verschijnt op: Vrijdag 1 december
Genre: Drama / Fantasy / Horror
Kijk op: Netflix

Synopsis: Terwijl mensen in woeste monsters veranderen en terreur zaaien, vechten een gekwelde tiener en zijn buren voor hun leven — en om hun menselijkheid te behouden.

The Rookie (seizoen 1)Verschijnt op: Vrijdag 1 december
Genre: Actie / Misdaad / Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: Na een ingrijpend incident jaagt een 45-jarige man zijn droom na om politieagent te worden. Nu moet hij aan zichzelf en zijn superieuren van de LAPD bewijzen dat hij het aankan.

Squid Game: The Challenge (seizoen 1 - aflevering 10)Verschijnt op: Woensdag 6 december
Genre: Spelprogramma / Reality-TV
Kijk op: Netflix

Synopsis: 456 echte spelers worden ondergedompeld in de wereld van 'Squid Game' en stellen hun vaardigheden en karakter op de proef voor een bedrag van maar liefst 4,56 miljoen dollar.

My Life with the Walter Boys (seizoen 1)Verschijnt op: Donderdag 7 december
Genre: Drama / Romantiek
Kijk op: Netflix

Synopsis: Wanneer een tragedie het leven van een tiener overhoop haalt, gaat ze bij het grote gezin van haar voogd in een klein dorp wonen. Daar leert ze over liefde, hoop en vriendschap.

Car Masters: Rust to Riches (seizoen 5)Verschijnt op: Woensdag 13 december
Genre: Reality-TV
Kijk op: Netflix

Synopsis: Het team van Gotham Garage renoveert een bonte verzameling auto's en trucks die ze steeds inruilen om uiteindelijk een prachtauto te bouwen en voor veel geld te verkopen.

Kuş Uçuşu (seizoen 2)Verschijnt op: Donderdag 14 december
Genre: Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: Een jonge fan wurmt zich naar binnen bij de redactie van een ervaren presentator. Ze krijgt te maken met de donkere kant van ambitie, afgunst en gezien willen worden.

The Crown (seizoen 6 - deel 2)Verschijnt op: Donderdag 14 december
Genre: Biografie / Drama / Geschiedenis
Kijk op: Netflix

Synopsis: Op waargebeurde feiten gebaseerde fictieve dramaserie over het leven van koningin Elizabeth II en over de politieke en persoonlijke gebeurtenissen die haar bewind hebben gevormd.

Berlín (seizoen 1)Verschijnt op: Vrijdag 29 december
Genre: Actie / Misdaad / Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: In zijn glorietijd, vóór de gebeurtenissen van 'La casa de papel', ontmoet Berlin in Parijs een uitgelezen team om een van zijn meest ambitieuze overvallen ooit te plannen.
Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max komt deze week met 7 nieuwe afleveringen waaronder het spraakmakende 'The Gilded Age'
Series / Nieuws

HBO Max komt deze week met 7 nieuwe afleveringen waaronder het spraakmakende 'The Gilded Age'

Deze week komt HBO Max weer met het bekende aanbod van topseries.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.The Gilded Age (seizoen 2 - aflevering 5)Verschijnt op: Maandag 27 november
Genre: Drama
Kijk op: HBO Max

Synopsis: De Amerikaanse Gilded Age was een periode van grote economische verandering. Tegen deze achtergrond begint in 1882 het verhaal van Marian Brook, de dochter van een overleden generaal. Ze gaat bij haar strenge tantes in New York wonen.

30 Coins (seizoen 2 - aflevering 6)Verschijnt op: Maandag 27 november
Genre: Drama / Fantasy / Horror
Kijk op: HBO Max

Synopsis: Pastoor Vergara vlucht voor zijn verleden en de duivel die hem achtervolgt voor een schat: één van de dertig munten die Judas kreeg om Jezus te verraden. Nu moet hij opnieuw de confrontatie aangaan en deze keer is hij er klaar voor.

Julia (seizoen 2 - aflevering 5)Verschijnt op: Donderdag 30 november
Genre: Biografie / Drama
Kijk op: HBO Max

Synopsis: In 1962 kwam de onverschrokken kok en kookboekenschrijfster Julia Child met haar kenmerkende panache de Amerikaanse huiskamers binnen met The French Chef – haar vernieuwende programma dat de weg baande voor het moderne kookprogramma.

Overige series nieuw op HBO MaxHieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

27 november: Aqua Teen Hunger Force (seizoen 1) - Animatie / Komedie - Deze serie gaat over de tegenslagen van een milkshake, een portie frietjes, een gehaktbal en hun gepensioneerde buurman in de buitenwijken van New Jersey.

27 november: Rick and Morty (seizoen 7 - aflevering 7) - Animatie / Avontuur / Komedie - Na 20 jaar vermist te zijn geweest, staat Rick Sanchez opeens bij zijn dochter Beth voor de deur om bij haar en haar gezin in te trekken. Beth haalt Rick wel in huis, maar Jerry is niet zo blij met de hereniging.

30 november: Rap Sh!t (seizoen 2 - aflevering 5) - Komedie / Drama / Muziek - Rap Sh!t van Issa Rae is een comedyserie over drie vrouwen – een hiphop-duo en hun manager – die het proberen te maken in de muziekindustrie van Miami.

30 november: Bookie (seizoen 1) - Komedie - Bookmaker Danny, gespeeld door komiek Sebastian Maniscalco, is geweldig in zijn werk, maar hij begint langzaam overbodig te worden omdat je tegenwoordig overal online kunt gokken. De klanten die nog wel rechtstreeks weddenschappen bij hem afsluiten, komen uit alle rangen en standen. Van de stinkend rijke tot sloebers uit de achterbuurten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.