search
Deze Netflix Original is zo slecht dat je hem eigenlijk moet zien: 'Drive'
Films / Video/clip/featurette

Deze Netflix Original is zo slecht dat je hem eigenlijk moet zien: 'Drive'

De film weet eigenlijk nergens heel goed te scoren. Je moet de film echt zelf eens moeten zien om te kijken of je het met de rest eens bent.

De Indiase Netflix Original uit 2019 wordt ook wel de goedkope versie genoemd van grote Hollywood kaskrakers zoals Fast and Furious.

Drive wordt ook wel absurd, overdreven lang en vervelend genoemd. Dat was vast niet wat Netflix voor ogen had met deze film.

Pijnlijke cijfers


Op IMDb scoort de bijna tweeëneenhalf uur durende film een pijnlijke 3.2/10. Als we naar de site van Rotten Tomatoes kijken, pakt de film onder de critici eigenlijk helemaal niets met een score van 0%.

"Subtiliteit is niet het sterke punt van de film. Evenmin is duidelijkheid, karakterisering, samenhang of iets anders dat een redelijk mens nodig heeft.", vertelt een van de critici. Bij het publiek op de site scoort de film 31%.

Het verhaal


Een grote dief wil samen met een straatracer een grote overval plegen en een mooie buit binnenhalen.



Ze komen terecht in een complex spel van bedrog, waar ieder zijn eigen grote geheimen heeft.

Regie en cast


Drive is geregisseerd door Tarun Mansukhani, hij regisseerde eerder Dostana en Koochie Koochie Hota Hai.



In de film zien we Sushant Singh Rajput, Jacqueline Fernandez, Vikramjeet Virk, Sapa Pabbi, Boman Irani, Pankaj Tripathi en Vibha Chhibber.

Netflix


Netflix noemt de film gelikt, een actiethriller en explosief, de mensen die de film gezien hebben, zijn het daar niet mee eens. Kijk Drive bij de streamer en beoordeel zelf of het inderdaad zo'n grote flop is als dat iedereen zegt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen