search
Prime Video komt in de maand december met 3 nieuwe series en afleveringen
Series / Nieuws

Prime Video komt in de maand december met 3 nieuwe series en afleveringen

Kijk deze maand naar veel actie en reality, met een hilarisch staartje van december.

Prime Video zet in december weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.



Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter (seizoen 1 - aflevering 8)



Verschijnt op: Vrijdag 1 december
Genre: Reality-TV
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Onder begeleiding van host Robbert Rodenburg reizen twaalf bekende influencers af naar Thailand om hier de ultieme proef te doorstaan: overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld. Volledig buiten hun comfortzone gaan de normaal aan luxe gewende personalities in duo’s de strijd met elkaar aan.





Reacher (seizoen 2)



Verschijnt op: Vrijdag 15 december
Genre: Actie / Misdaad / Drama
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Wanneer militair politieagent te ruste Jack Reacher gearresteerd wordt voor een moord die hij niet gepleegd heeft, belandt hij in een complot vol corrupte agenten, dubieuze zakenlieden en samenzwerende politici. Met enkel z'n vernuft moet hij ontdekken wat er aan de hand is in Margrave, Georgia.





LOL: Last One Laughing Nederland (seizoen 2)



Verschijnt op: Woensdag 27 december
Genre: Komedie
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren LOL: Last One Laughing Nederland. Verschillende comedians zitten zes lachloze uren vast. Wie zal niet lachen? De prijs: 50.000 euro voor het goede doel.




Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen