search
Jonge sterren uit de serie 'Chucky' zijn klaar voor seizoen 3
Series / Nieuws

Jonge sterren uit de serie 'Chucky' zijn klaar voor seizoen 3

De moordende pop gaat heel snel weer voor de camera's staan.

Nu de stakingen voorbij zijn in Hollywood, kunnen de opnames van seizoen 3 van Chucky weer van start gaan. Dit meldde bedenker Don Mancini via zijn X-account.

Mancini deelde dit heuglijke bericht vergezeld met een setfoto van hemzelf en de jonge sterren van de serie. Je kunt de post hieronder bekijken.

Roet in het eten


De eerste vier afleveringen van Chucky seizoen 3 werden in oktober beschikbaar gesteld door USA Network en SYFY, wat gevolgd werd door een teaser voor de resterende vier afleveringen.

In een eerder interview met ComicBook.com liet Mancini al eens vallen dat de beslissing om het derde seizoen op te delen in twee helften het gevolg was van de acteursstaking in Hollywood.

Slimme strategie


Ook liet de bedenker van de horror-franchise weten dat hij moest staken met de opnames toen ze het grootste gedeelte van aflevering 5 hadden gefilmd en een stukje van aflevering 6.



Natuurlijk bleef er dus nog werk over aan deze twee afleveringen én de laatste twee afleveringen van het derde seizoen.

En nu afwachten


Aldus Mancini:

"Toen we zagen dat de staking dreigde te gebeuren, hebben we er alles aan gedaan om de eerste vier afleveringen te voltooien.

We hadden afleveringen vijf en zes ook al bijna af, maar hadden nog een paar weken nodig voor afleveringen zeven en acht."

Het is nog onduidelijk wanneer de tweede helft van Chucky seizoen 3 precies beschikbaar zal worden gesteld.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen