search
'Rundfunk' is terug met gloednieuw verhaal en andere personages

'Rundfunk' is terug met gloednieuw verhaal en andere personages

In 'Rundfunk: Duco en Roy' doen de twee hoofdpersonen er alles aan om beroemd te worden.

Mitchell van Vuren
De bekende heren van Rundfunk komen terug naar tv, en ditmaal met een gloednieuwe komedieserie. In Rundfunk: Duco en Roy kiezen Tom van Kalmthout en Yannick van der Velde een nieuwe levensmissie: beroemd worden.

De twee acteurs zitten zelf achter dit nieuwe idee voor een serie. Van Kalmthout en Van der Velde schreven het script zelf en vertolken de hoofdpersonages van Duco en Roy.

Plot


De synopsis luidt: "Duco en Roy zijn wannabe acteurs, maar komen op alle fronten talent tekort. Hun enige kracht is doorzettingsvermogen. Ondanks alle tegenslagen en afwijzingen, proberen ze het te maken in ‘het wereldje’."

De nieuwe serie is dus geen vervolg op Rundfunk, maar gaat aan de haal met een ander verhaal en nieuwe personages. Ook komen veel BN'ers hun gezicht laten zien.

Nieuwe castleden


Onder andere zullen Georgina Verbaan, Paul de Leeuw en Eva Jinek voorkomen in de nieuwe serie. Daarin zullen ze allemaal zichzelf spelen.Rundfunk: Duco en Roy zal vanaf 3 december op NPO3 te zien zijn. Ook zal de komedieserie te bingen zijn op NPO Plus.

Aanbevolen artikelen