search
Hitserie 'Sleepers' krijgt in december tweede seizoen op Videoland

Hitserie 'Sleepers' krijgt in december tweede seizoen op Videoland

De avonturen van rechercheur Martin zijn nog lang niet afgelopen.

Mitchell van Vuren
Voor de kerst heeft Videoland een leuk presentje klaarstaan voor alle abonnees: een nieuw seizoen van de populaire Nederlandstalige misdaadserie Sleepers. In het tweede seizoen duiken we dieper in de onderwereld, waar rechercheur Martin in is beland.

In december 2022 kwam het eerste seizoen van Sleepers uit op televisie en op Videoland, en al gauw werd er een tweede seizoen beloofd. Deze zal dan eindelijk arriveren op Videoland in december.

Plot


De officiële synopsis van de serie luidt: "Als rechercheur Martin aankomt bij een plaats delict waar een schietpartij heeft plaatsgevonden, krijgt hij de schrik van zijn leven."

De synopsis vervolgt: "Een van de slachtoffers van de schietpartij is een bekende van hem. Een crimineel van de oude orde, maar ook een vaderfiguur voor Martin." In het tweede seizoen gaat het verhaal verder, en worden de familiebanden nog meer onder druk gezet.

Verwachtingen


Robert Hoog, die zowel regisseur als hoofdrolspeler is, zei over het tweede seizoen: "We hebben echt een hele grote stap gemaakt sinds seizoen 1. Het ziet er allemaal veel vetter uit."Hij sloot af: "We hebben heel veel nieuwe toffe acteurs. Het verhaal is veel beter geworden. Het wordt gewoon harder."

Release


Sleepers seizoen 2 is vanaf 15 december wekelijks te zien bij Videoland.

Het eerste seizoen is nu al te bingen bij Videoland.

Aanbevolen artikelen