search
'Sex and the City' Realiteitsserie: De jacht op Mr. Big begint voor vrijgezellen

'Sex and the City' Realiteitsserie: De jacht op Mr. Big begint voor vrijgezellen

Dit is dé kans voor vrijgezellen om hun perfecte Mr. Big te vinden.

Adriënne Koolen
Het leven van Carrie Bradshaw in Sex and the City was nooit echt heel erg realistisch. Tot nu, want er komt een reality-datingshow gebaseerd op de iconische serie uit de jaren 90. Dit is dé kans voor singles om hun Mr. Big te ontmoeten.

Bunim/Murray Productions heeft het project op zich genomen. Het is een volwaardige realityserie, want er is geen script. Maar wat houdt het project precies in?

De datingshow


Is There Still Sex in The City volgt vier vrienden van in de vijftig die op zoek zijn naar nieuwe liefde. De serie wordt zo omschreven:

"[De vrienden] zullen gaan samenwonen in een gezellig plattelandskasteel waar ze in elke aflevering een andere groep mannen kunnen kiezen. Ze zullen jonge jongens uitproberen, oudere spelers en de romantiek opnieuw beleven. Maar wie zal uiteindelijk hun hart stelen en zullen onze samen de seks echt terug kunnen brengen naar de stad?"

Gebaseerd op het echte leven


De serie is gebaseerd op het boek Sex and the City van Candace Bushnell en de realityserie staat dicht bij haar eigen leven, aldus de schrijfster. Ze vertelde aan Deadline dat vrouwen van boven de 50 de populairste nieuwe datinggroep zijn.En Bushnell kan het weten, want ze staat bekend als de echte Carrie Bradshaw. Het personage is namelijk (maar niet slechts) een alter ego van zichzelf. Als singles iemand kunnen vertrouwen met hun liefdesleven is het dus wel de echte Carrie: Candace Bushnell.

Aanbevolen artikelen