search
Deze 4 spannende miniseries op NPO Plus kijk je op één koude winteravond helemaal af
Series / Featured

Deze 4 spannende miniseries op NPO Plus kijk je op één koude winteravond helemaal af

Lege avond? Verhuis dan dan naar de bank en zet één van deze spannende crimeseries op.

Voor iedereen met weinig behoefte om met dit koude weer naar buiten te gaan, heeft NPO Plus meerdere oplossingen paraat. Check of je deze steengoede miniseries allemaal al kent, en zo niet, welke jij vanavond in één ruk gaat afkijken.

The Forest of the Missing



Aan de Frans-Duitse grens in het Zwarte Woud worden twaalf lichamen gevonden. De zaak roept verwarde herinneringen op bij Camille Hartmann, een onderzoeksrechter wier carrière op een laag pitje staat sinds ze aan geheugenverlies lijdt vanwege een auto-ongeluk. Bekijk nu op NPO Plus.



The Pembrokeshire Murders



Als Steve Wilkins wordt benoemd tot adjunct-korpschef van de politie in een afgelegen district in Wales, wordt zijn aandacht getrokken door een onopgeloste zaak uit de jaren 80. De Coastal Path-moorden genereerden destijds veel publiciteit, maar de dader werd nooit gevonden. Bekijk nu op NPO Plus.



The Spectacular



Conspiracy thriller geïnspireerd op de jacht op een IRA-cel door de Limburgse politie eind jaren 80, verteld vanuit het perspectief van twee vrouwen. Teamhoofd recherche Jeanine Maes opent de jacht op de mysterieuze Fiona Hughes, het meest meedogenloze en enige vrouwelijk lid van de IRA-cel. Bekijk nu op NPO Plus.



The Drowning



Wanneer de vierjarige zoon van Jodie Walsh tijdens een picknick aan de oever van een meer spoorloos verdwijnt, gaat de politie van verdrinking uit. Zijn lichaam wordt echter nooit gevonden, en negen jaar later besluit Jodie na een ingrijpende gebeurtenis op onderzoek te gaan. Bekijk nu op NPO Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen