search
'The Boys' seizoen 4 bevat een scène die niet door de beugel kan: "ongelooflijk dat we hiermee zijn weggekomen"

'The Boys' seizoen 4 bevat een scène die niet door de beugel kan: "ongelooflijk dat we hiermee zijn weggekomen"

Showrunner Eric Kripke licht op X - Twitter een tipje van de sluier op.

Valeria Milić
Een reden voor de populariteit van The Boys is natuurlijk vanwege het type superheld dat we in deze serie te zien krijgen. In plaats van heroïsche types die de wereld willen redden, zijn de 'supes' vaak genoeg met hun eigen belangen bezig.

Seizoen 4 is momenteel in post-productie en Kripke deelt een tik uit op X - Twitter. Er zou namelijk een scène in zitten die werkelijk alle perken te buiten gaat, maar desondanks niet op de montagevloer is beland.

Element van satire


Ergens kun je je hier weinig bij voorstellen. The Boys heeft een sterk element van satire, en heeft in die hoedanigheid al de nodige grenzen overschreden.

Toch meldt de showrunner dat het "absurd [is] dat we hiermee zijn weggekomen". De context is hier dat Kripke erachter kwam dat de scène kennelijk níet verwijderd is in de post-productie.

Onvermijdelijke confrontatie


In het vierde seizoen is de confrontatie tussen Homelander (Antony Starr) en Billy Butcher (Karl Urban) inmiddels onvermijdelijk. De wereld is verdeeld tussen twee kampen: mensen die Homelanders terreur bewonderenswaardig vinden en mensen die zich tegen hem verzetten.Als we Kripke mogen geloven zal het nieuwste seizoen dus ook de kroon spannen met een scène die niet door de beugel kan. Seizoen 4 gaat in 2024 in premièere, kijk in de tussentijd The Boys op Prime Video.


Aanbevolen artikelen