search
Kijk vast vooruit naar deze 3 heerlijke NPO-series tijdens de kerst

Kijk vast vooruit naar deze 3 heerlijke NPO-series tijdens de kerst

Rond de feestdagen verschijnen meerdere sfeervolle series, waaronder kostuumdrama 'Sisi'.

Mitchell van Vuren
Tijdens de kerstdagen moet er wel voldoende te kijken zijn wanneer de tafel afgeruimd is. Ook op NPO Plus is men van plan voldoende lekkers voor achteraf klaar te zetten. Check gauw welke series jij tijdens de feestdagen cadeau wilt krijgen.

Vera seizoen 12In de ruige schoonheid van het Engelse Northumberland onderzoekt Vera Stanhope misdaden die alleen zij kan oplossen. Bekijk eerdere seizoenen nu op NPO Plus.

Vera seizoen 12 is vanaf 21 december te zien op NPO Plus.Sisi seizoen 3Duits-Oostenrijkse historisch dramaserie met Dominique Devenport als keizerin Elisabeth en Jannik Schümann als keizer Franz Joseph I. Bekijk eerdere seizoenen nu op NPO Plus.

Sisi seizoen 3 is vanaf 21 december te zien op NPO Plus.Swanenburg seizoen 2Wanneer pater familias Jack Praal wordt geconfronteerd met zijn grootste angst en zijn jongste zoon Dirk in verband wordt gebracht met de dood van een vrouw, zet de familie Praal alles opzij om de boel te redden. Maar niet iedereen lijkt het spel volgens dezelfde regels te spelen. Bekijk het eerste seizoen nu op NPO Plus.

Swanenburg seizoen 2 is vanaf 25 december te zien op NPO Plus.

Aanbevolen artikelen