search
Dit is het meest irritante figuur uit 'The Big Bang Theory' volgens de fans

Dit is het meest irritante figuur uit 'The Big Bang Theory' volgens de fans

Op Reddit is er een stemming gaande omtrent het meest vervelende personage in The Big Bang Theory.

Bas de Kramer
Alle personages in The Big Bang Theory hebben natuurlijk zo hun eigenaardigheden. Welk hoofdpersonage is nu het meest vervelend? Niet iedereen zal het ermee eens zijn, maar volgens één van de vele polls op Reddit is het in ieder geval wel duidelijk: Leonard Hofstadter is het meest irritante personage van de serie.

Leonard wordt gespeeld door Johnny Galecki en wordt beschreven als zeer zeurderig en buitengewoon onvolwassen. Uiteindelijk gaat hij er natuurlijk ook van door met de leukste dame van de serie, Penny, gespeeld door Kaley Cuoco, wat wellicht ook tot wat 'jaloersheid' leidt in deze verkiezing.

Irritant en vervelend
Redditors merken op dat de bijna in alles ruzies tussen Leonard en Penny eerstgenoemde de schuldige was. Zijn wantrouwen jegens haar wanneer ze van plan is een vriend bij haar te laten wonen, zijn belachelijke gedrag wanneer ze bevriend raakt met een mannelijke klasgenoot, en dat hij haar bedriegt, zijn voorbeelden waardoor fans Leonard irritant en vervelend vinden.

Leonard verandert gaandeweg de serie natuurlijk ook. Redditors merken op dat hij lief en aardig begint, maar gemener en gemener wordt naarmate de serie vordert. Hij verliest vaker zijn geduld met Sheldon en zijn andere vrienden en is op een gegeven moment amper nog herkenbaar ten opzichte van de eerdere seizoenen.Kijk The Big Bang Theory terug op HBO MaxAanbevolen artikelen