search
Op jacht naar kijkvoer voor de kerstvakantie? Kijk deze drie prachtige Netflix-documentaires met indrukwekkende 100% Rotten Tomatoes scores
Series / Nieuws

Op jacht naar kijkvoer voor de kerstvakantie? Kijk deze drie prachtige Netflix-documentaires met indrukwekkende 100% Rotten Tomatoes scores

Deze drie prachtige documentaires zijn nog altijd te bekijken op Netflix.

De kerstvakantie komt eraan. Zin om wat mooie documentaires te zien? Er zijn op Netflix nog wat pareltjes beschikbaar. Serietotaal heeft er drie voor je uitgezocht die allemaal een 100% Rotten Tomatoes score hebben!

Saint of Second Chances (2023)


Een prachtige sportdocumentaire die gaat over het bijzondere en heftige leven van Mike Veeck, de zoon van de iconische eigenaar van Major League Baseball, Bill Veeck.

Nadat zoonlief de ongelooflijk succesvolle carrière van zijn vader eigenlijk verprutst, raakt hij aan de grond en wordt gedwongen zijn leven weer helemaal vanaf nul op te bouwen.



The Bleeding Edge (2018)


The Bleeding Edge is een documentaire die het verhaal vertelt van verschillende patiënten die dachten dat ze hun lichaam en gezondheid een dienst bewezen, maar het het tegenovergestelde bleek helaas waar.



Crip Camp (2020)


Deze documentaire geproduceerd door Barack en Michelle Obama gaat over de misstanden die in de jaren '70 plaatsvonden op Camp Jened ven de protesten die vervolgens uitbraken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen