search
Nieuw tienerdrama scoort geweldig in haar eerste week op Netflix en katapulteert onmiddellijk naar Nummer 1-positie
Series / Nieuws

Nieuw tienerdrama scoort geweldig in haar eerste week op Netflix en katapulteert onmiddellijk naar Nummer 1-positie

De nieuwe serie 'My Life with the Walter Boys' scoort uitstekend op Netflix.

De nieuwe serie My Life with the Walter Boys scoort uitstekend in haar eerste dagen op Netflix. De serie, die op 7 december beschikbaar werd gesteld voor streaming, is momenteel de meest bekeken serie op Netflix.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ali Novak, dat werd gepubliceerd in 2014. De serie gaat over de avonturen van de 15-jarige Jackie, gespeeld door Nikki Rodriguez. Na het tragische verlies van haar ouders wordt ze gedwongen om het bruisende New York achter zich te laten en haar intrek te nemen op het rustieke platteland van Colorado.

De familie Walter


Zij wordt vervolgens bij de familie Walter geplaatst. Een gezin met een groot aantal zoons, maar liefst twee van deze zoons ontwikkelen gevoelens voor Jackie.

De rol van de moeder in de Walter-familie wordt op indrukwekkende wijze vertolkt door Sarah Rafferty. Haar bekendheid komt voort uit haar eerdere rol in het zeer bekende Suits dat momenteel een revival beleefd doordat het beschikbaar is gesteld op Netflix.

Kissing Booth


De serie is overigens geproduceerd door het team dat eerder al veel succes had met de Kissing Booth-films.Kijk de serie hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen