search
'Game of Thrones'-fans hebben geen idee van dit krankzinnige detail in het boek
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-fans hebben geen idee van dit krankzinnige detail in het boek

Was het de juiste keuze om dit detail verborgen te houden in het boek?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Unsullied zijn een essentieel onderdeel van het leger van Daenerys Targaryen: ze voelden geen pijn, volgden gedachteloos bevelen op en hadden geen moreel kompas. Dit komt allemaal door hun unieke training.

In de serie is alleen het resultaat van deze zware training te zien, maar in het boek ‘A Song of Ice and Fire’ wordt de training verder uitgelegd door George Martin. Een training die al op vijfjarige leeftijd begint!

De heftige training


De slaveneigenaren kiezen de jongens die fysiek het sterkst zijn, maar ze krijgen slechts een beetje water en voedsel tijdens hun training. Niet iedereen is sterk genoeg en 2 op de 3 jongens sterven of worden gedood.

Degene die wel doorgaan met hun training krijgen elke maaltijd een mengsel van giftige kruiden, waardoor ze uiteindelijk geen pijn meer voelen. Bovendien krijgen de jongens geen naam. Hierdoor kunnen ze geen identiteit vormen en blijven ze voor altijd ongedierte, zoals de slaveneigenaren zeggen.

Nog een stapje verder


Na hun heftige training moeten de Unsullied ook nog verschillende testen afleggen. Deze zijn bedoeld om elke vorm van empathie te verwijderen. De eerste test begint al op de eerste dag: de jongens krijgen allemaal een puppy, maar na een jaar moeten ze de puppy’s wurgen.

Bekijk op instagram


De zwaarste test is wanneer een Unsullied naar de slavenmarkt gaat om daar een baby voor de ogen van zijn of haar moeder te doden.

Geen details over de training


In de serie worden niet zo veel details genoemd over de training, maar veel fans van de boeken zeggen dat Martin veel te ver is gegaan met de training. Ze vinden dat het onrealistisch is of te inhumaan.Te streamen op HBO Max


Stream Game of Thrones op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen