search
'Bridgerton'-acteur hint naar grote gebeurtenis in seizoen 3
Series / Nieuws

'Bridgerton'-acteur hint naar grote gebeurtenis in seizoen 3

Hun eigen seizoen is inmiddels verleden tijd, maar dat betekent niet dat we Kate en Anthony Bridgerton nooit meer zullen zien.

Dat hun eigen seizoen al geweest is, betekent niet dat we Kate en Anthony niet meer gaan zien in Bridgerton. Dat heeft acteur Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton) bevestigd in een interview. Het lijkt er zelfs op dat er iets heel groots aankomt voor het stel…

Hoewel er in films en series meestal wordt gefocust op het begin van een liefdesverhaal, houdt het liefdesleven van een koppel natuurlijk niet ineens op na het huwelijk. Doordat acteur René-Jean Page Bridgerton verliet, hebben we helaas niet kunnen zien hoe het verder ging tussen Daphne en Simon.

Spannende beslissing


Gelukkig zal dat wel het geval zijn bij Kate en Anthony. De acteurs van beide personages zijn momenteel erg druk, maar toch zullen ze te zien zijn in het derde seizoen van de serie. En hoewel ze de details natuurlijk nog moeten verzwijgen, heeft Bailey toch al een hint gegeven over wat we kunnen verwachten.

Tijdens een interview met W Magazine, zei Bailey het volgende: "Er zijn hele mooie gesprekken over afkomst en familiale rollen, en als je eenmaal iemand ontmoet die je volledig begrijpt en zoveel hebt opgeofferd voor de families zoals ze allebei hebben gedaan, hoe spannend is het dan om beslissingen te nemen die de koers voor hen zouden kunnen veranderen".

Kind?


Door seizoen 2 weten we hoe moeilijk het was voor Kate en Anthony om alle obstakels te overwinnen en bij elkaar te komen. Het vooruitzicht van een gezonde en goede relatie tussen de twee is dus geweldig.



De uitspraak van Bailey lijkt het vermoeden van fans die de boeken hebben gelezen te bevestigen. Alles lijkt er namelijk op te wijzen dat Kate en Anthony in seizoen 3 hun eerste kind zullen krijgen. We zullen het zien op 16 mei, want dan verschijnt seizoen 3 deel 1 op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen