search
'The Witcher' seizoen 4 heeft te maken met deze uitdagingen naast de nieuwe Geralt
Series / Featured

'The Witcher' seizoen 4 heeft te maken met deze uitdagingen naast de nieuwe Geralt

Het vierde seizoen zal bepaalde zaken wel doordacht aan moeten pakken.

The Witcher heeft na een sterk begin ontzettend veel kritiek te verduren gekregen. Liam Hemsworth zal aan zijn rol als de nieuwe Geralt dus een kluif hebben. Daarnaast heeft de serie ook uitdagingen wat het verhaal zelf betreft.

Aan het einde van seizoen 3 werd een van de meest controversiële onderdelen van de boekenserie geïntroduceerd, dit betreft de gevaarlijke tijd die Ciri tegemoet gaat. De echte Ciri moet zich staande zien te houden tussen de Ratten, terwijl de namaak-Ciri te maken krijgt met The White Flame (Bart Edwards), de nieuwe schurk.

Duistere deel van het verhaal


Ciri (Freya Allen) maakt in de boeken een gevaarlijke en bedreigende tijd door. De Ratten zijn een moorddadig groepje en Ciri bevindt zich de hele tijd in gevaar.

De namaak-Ciri krijgt in Nilfgaard ook met de nodige gevaren te maken. The White Flame, oftewel keizer Emhyr var Emreis is een bloeddorstig man én Ciri's vader. The Witcher ontkomt er met andere woorden niet aan om dit duistere gedeelte van Ciri's verhaal op een aansprekende manier weer te geven.

Op de voorgrond


In de eerste drie seizoenen zagen we al de nodige slechteriken voorbijkomen. In het vierde seizoen is de eerder genoemde The White Flame de nieuwe schurk. Hiermee neemt hij een broodnodige plaats in in het verhaal. The Witcher heeft met Ciri's meedogenloze vader en de namaak-dochter aan het hof ruimschoots de gelegeneheid om een sterke antagonist op de voorgrond te doen treden.



Je kunt The Witcher streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen