search
'The Crown'-maker onthult plannen over een mogelijke prequel

'The Crown'-maker onthult plannen over een mogelijke prequel

Mochten de plannen ooit uitkomen zal er terug de tijd in worden gegaan.

Glenn Walsh
Het immens populaire The Crown van Netflix heeft jarenlang succesvol de geschiedenis van de Britse koninklijke familie omgetoverd tot een dramaserie dat generaties overspant. Nu het laatste seizoen is uitgekomen zijn er voorzichtige plannen voor nog meer The Crown.

Het lijkt er namelijk op dat de bedenker van de serie, Peter Morgan, mogelijk nog meer van de Britse geschiedenis wil verkennen. In een recent interview onthulde Morgan dat hij er niet tegen zou zijn om later weer terug te keren naar de Britse geschiedenis.

Nog niets concreet


Eerder hintte Morgan dat hij de wereld van The Crown zou willen voortzetten in de vorm van een prequel. Hij vertelde toen: "Ik heb een idee, maar eerst moet ik wat andere dingen doen. Ten tweede zouden er unieke omstandigheden nodig zijn om het samen te brengen. Als ik terug zou gaan naar 'The Crown', zou het zeker zijn om terug in de tijd te gaan."

Maar daar is hij dus wat op teruggekomen: "In de nabije toekomst zal ik niets schrijven dat zich afspeelt in een paleis. Ik verwacht het te missen. Misschien op een gegeven moment in mijn leven zal ik het genoeg missen om de pen weer op te pakken. Maar op dit moment is er echt geen plan. Je sluit nooit iets uit, maar op korte termijn zeer zeker niet.

Einde van een tijdperk


Het zesde en laatste seizoen van The Crown ging in november en december in première en behandelde vooral de jaren rond het tragische ongeluk van Diana (Elizabeth Debicki), haar romantische relatie met Dodi Fayed en het opgroeien van Prins William en Harry.Kijk alle afleveringen van The Crown op Netflix.

Aanbevolen artikelen