search
Disney+ zet deze week 8 nieuwe afleveringen online, met o.a. het nieuwe 'Percy Jackson and the Olympians'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 8 nieuwe afleveringen online, met o.a. het nieuwe 'Percy Jackson and the Olympians'

Het wordt een volle week op Disney+ met heel veel nieuwe series en afleveringen.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Percy Jackson and the Olympians (seizoen 1 - aflevering 1-2)Verschijnt op: Woensdag 20 december
Genre: Actie / Avontuur / Familie
Kijk op: Disney+

Synopsis: Percy Jackson is op een gevaarlijke zoektocht. Om de bliksemschicht van Zeus terug te halen en een oorlog te voorkomen, moet hij dwars door Amerika reizen, monsters ontlopen en goden te slim af zijn. Dankzij de hulp van zijn partners Annabeth en Grover, leidt Percy’s reis hem naar het antwoord op de vraag hoe hij erbij kan horen in een wereld waarin hij zich niet op zijn plek voelt en waartoe hij voorbestemd is.

BTS Monuments: Beyond the Star (seizoen 1 - aflevering 1)Verschijnt op: Woensdag 20 december
Genre: Documentaire / Muziek
Kijk op: Disney+

Synopsis: BTS viert hun 10-jarig jubileum als popiconen van de 21e eeuw.

Bekijk het dagelijks leven en de gedachten van de zeven leden van BTS, terwijl ze zoeken naar de betekenis en het nut van hun leven.

A Murder at the End of the World (seizoen 1 - aflevering 6)Verschijnt op: Woensdag 13 december
Genre: Drama / Mysterie / Thriller
Kijk op: Disney+

Synopsis: De amateur-speurneus van Generatie Z en slimme hacker Darby Hart is uitgenodigd om deel te nemen aan een bijeenkomst op een afgelegen locatie. Wanneer een van de gasten dood wordt aangetroffen, moet Darby al haar vaardigheden gebruiken om te bewijzen dat het moord was, voordat de moordenaar nog een keer toeslaat.

Overige series nieuw op Disney+Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

20 december: American Dad! (seizoen 19 - aflevering 21-22 - Animatie / Komedie - Deze animatieserie gaat over Stan Smith, een CIA-agent in Langley Falls, in Virginia, met als voornaamste levensdoel het bewaken van de nationale veiligheid. Zijn gezin, een pratende goudvis en een buitenaards wezen dat hij heeft gered uit Area 51, houden Stan bezig terwijl hij probeert terroristische activiteiten in de VS te voorkomen.

20 december: Dragons of Wonderhatch (seizoen 1 - aflevering 1-2) - Animatie / Actie / Avontuur - Tijdens een cruciale veldslag verdwijnt Upananta's beste drakenrijder. Zonder hem is de wereld reddeloos verloren. De onervaren drakenrijder Thaim gaat naar hem op zoek in een andere wereld: een plek waar vliegende draken en avontuur alleen bestaan in de dromen van middelbare scholier Nagi.

20 december: Soundtrack #2 (seizoen 2 - afevering 5-6) - Drama / Muziek / Romantiek - Suho en Hyeonseo, die zes jaar verkering hadden, ontmoeten elkaar weer als een jonge rijke CEO en een pianolerares. K werkt met Suho samen aan een project en nodigt Hyeonseo uit om mee te doen. Suho en Hyeonseo beginnen aan een hobbelige romantische reis vol wendingen. Herhaalt de geschiedenis zich?

20 december: Undead Unluck (seizoen 1 - aflevering 2) - Animatie / Actie / Avontuur - Andy, een Negator met de gave 'ondood', is al lange tijd op zoek naar iemand met de gave om hem een werkelijke dood te bezorgen. Fuko Izumo zorgt voor onheil in haar naaste omgeving door haar gave 'ongeluk'.

22 december: What If…? (seizoen 2 - aflevering 1) - Animatie / Actie / Avontuur - The Watcher vervolgt de reis als onze gids door het onmetelijke multiversum en introduceert gloednieuwe en bekende gezichten in het Marvel Cinematic Universe.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen