search
De titels van alle afleveringen van 'What If...?' verraden hoe het Marvel Cinematic Universe overhoop wordt gegooid
Series / Nieuws

De titels van alle afleveringen van 'What If...?' verraden hoe het Marvel Cinematic Universe overhoop wordt gegooid

Seizoen 2 van What If...? zal alles wat we denken te weten over de MCU helemaal op zijn kop zetten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op 22 december is het eindelijk zo ver: het tweede seizoen van Marvels What If…? gaat in première op Disney+. Elke dag zal er een nieuwe aflevering verschijnen. Om fans alvast een beetje enthousiast te maken, zijn nu alle titels al gegeven.

Seizoen 2 volgt The Watcher op zijn reis door het enorme multiversum en geeft een nieuwe draai aan klassieke MCU-momenten. De titels van alle afleveringen zijn hier een voorproefje van en zijn onderaan dit artikel te bekijken.

Enkele twijfels


Fans hebben de titels natuurlijk goed onder de loep genomen en zijn erg verbaasd over één aflevering. De titel suggereert een wereld waarin de Avengers in 1602 al bij elkaar zijn gekomen.

Het zal zeker vernieuwend zijn om de superhelden in een ander tijdperk te zien, maar dit idee is geïnspireerd op een gepubliceerd verhaal van Neil Gaiman van acht nummers uit 2003.

De eerste afleveringen


Ook alle andere titels suggereren intrigerende werelden en momenten. Enkele critici hebben al twee afleveringen mogen kijken, maar laten weinig los over de inhoud. Het zal dus nog even duren voordat we weten hoe deze bijzondere ideeën tot leven zijn gebracht.

Bekijk op instagram


Stream vanaf 22 december What If...? op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen